O Άντι Ρόμπερτσον υποβλήθηκε σε εξετάσεις και φόρεσε προστατευτικό νάρθηκα – διαβεβαιώνοντας ότι δεν θα χρειαστεί επέμβαση παρά τη ζημιά στο σύνδεσμο – ωστόσο θα χάσει τα πρώτα ματς της Premier League.

Αυτό θεωρείται δεδομένο σύμφωνα με το BBC, ενώ ήρθε και η επιβεβαίωση από τον Γιούργκεν Κλοπ λίγο μετά τη λήξη της φιλικής νίκης (3-1) επί της Οσασούνα. «Θα μπορούσε να είναι χειρότερο, αλλά δεν θα λείψει πολύ. Θα είναι πίσω πριν ή μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες», υποστήριξε ο Γερμανός.

Όλα δείχνουν ότι ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος είχε ασίστ στο γκολ του Ρομπέρτο Φιρμίνο στο ματς με την ισπανική ομάδα, ετοιμάζεται να τον αντικαταστήσει στο αρχικό σχήμα των Ρεντς.

Η πρεμιέρα της Λίβερπουλ στην Premier League, τη βρίσκει να ταξιδεύει στο Νόριτς για ν’ αγωνιστεί κόντρα στα Καναρίνια (14/8, 19:30) του Δημήτρη Γιαννούλη (και του… Χρήστου Τζόλη).

Τη δεύτερη αγωνιστική υποδέχεται στο «Άνφιλντ» την Μπέρνλι (21/8, 14:30), ενώ για την τρίτη αγωνιστική είναι προγραμματισμένο το σπουδαίο ματς με την Τσέλσι (28/8, 19:30).

Πηγή: gazzetta.gr