Σοβαρά παράπονα για στελέχη της ομάδας ράγκμπι της Αυστραλίας που αγωνίστηκαν στο Τόκιο από τους Ιάπωνες, κατά την διάρκεια της πτήσης της επιστροφής στο Σίδνεϋ.

Θέμα έχει προκύψει στην Αυστραλία με μέλη της ομάδας ράγκμπι της χώρας που συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, ορισμένοι από τους αθλητές της ομάδας κατηγορούνται για «απαράδεκτη συμπεριφορά» την ώρα της πτήσης της επιστροφής από το Τόκιο στο Σίδνεϋ.

Η αποστολή ταξίδεψε με τις Ιαπωνικές Αερογραμμές που επικοινώνησαν με την Ολυμπιακή Επιτροπή της χώρας προκειμένου να παραπονεθούν για την συμπεριφορά τους πάνω στο αεροπλάνο. Στην ίδια πτήση ήταν και η ομάδα ποδοσφαίρου της χώρας που συμμετείχε στο προολυμπιακό τουρνουά, αλλά δεν είχε ανάμειξη στο επεισόδιο που έλαβε μέρος στο αεροπλάνο.

Η Ολυμπιακή Επιτροπή ξεκίνησε έρευνα καθώς τα στελέχη της ομάδας, αλλά και αυτής του ποδοσφαίρου, κατηγορήθηκαν πως άφησαν τα δωμάτιά τους στο Ολυμπιακό Χωριό σε άθλια κατάσταση.

Ορισμένοι μάλιστα αναγκάστηκαν να ζητήσουν συγνώμη δημόσια για την συμπεριφορά τους στο Χωριό. Και οι δύο ομοσπονδίες των αθλημάτων της χώρας έχουν ξεκινήσει ξεχωριστή έρευνα για να επιβάλουν τιμωρίες.

Πηγή: gazzetta.gr

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.