Μετά το 1-0 στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός νίκησε τη Νέφτσι με το ίδιο σκορ και στο Μπακού, παίρνοντας την πρόκριση για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Μετά τη νίκη στο Φάληρο οι ερυθρόλευκοι έπρεπε να είναι απλά σοβαροί στη ρεβάνς για να πάρουν την πρόκριση. Και ήταν. Με εξαίρεση ένα σουτ του Κόλι στο 3′ που μπλόκαρε ο Τζολάκης με διπλή προσπάθεια, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς δεν ένιωσε κάποιον άλλο κίνδυνο από τους Αζέρους. Αντιθέτως, τα πράγματα έγιναν πολύ πιο απλά από το 15′, όταν ο Μασούρας έκανε το 0-1, μετά το χαμένο τετ α τετ του Σισέ, φέρνοντας ακόμη πιο κοντά την πρόκριση.

Οι γηπεδούχοι όσο κι αν το ήθελαν ή όσο κι αν προσπαθούσαν δεν κατάφερναν να φτιάξουν μια φάση της προκοπής, με αποτέλεσμα ο αγώνας να κυλάει ευχάριστα για τον Ολυμπιακό, ο οποίος έβγαλε άνετα το πρώτο ημίχρονο. Και έτσι συνεχίστηκε και το δεύτερο, παρά την προσπάθεια των γηπεδούχων να πιέσουν στο ξεκίνημά του.

Οι ερυθρόλευκοι άγγιξαν, μάλιστα, το δεύτερο γκολ στο 58′ με την κοντινή προσπάθεια του Χασάν αλλά ο Μαμάντοβ απέκρουσε, με το παιχνίδι να συνεχίζεται με τους Αζέρους να προσπαθούν να κάνουν κάτι καλό επιθετικά και τους Πειραιώτες να έχουν τις προϋποθέσεις για δεύτερο γκολ, αλλά έκαναν λάθος στην τελική πάσα.

Μικρό το κακό, πάντως, για τον Ολυμπιακό, αφού η πρόκριση ήρθε και συνεχίζει με στόχο την είσοδο στους ομίλους του Champions League.

Νέφτσι Μπακού: Μαμάντοβ, Μπουλούντοβ (31′ Αμπάσοβ, 83′ Φαμίν), Μποτζί, Στάνκοβιτς, Μπασκ, Κέιν, Χαράμις, Μαχμούντοβ, Μπουγκρίν (83′ Νακάβοβ), Λαουάλ (83′ Ασίμ), Μέσα Κόλι (65′ Ισμαΐλ).

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Σεμέδο, Μπα, Μάρκοβιτς, Λαλά, Σισέ, Κούντε, Σουρλής (83′ Βρουσάι), Μασούρας, Βαλμπουενά (76′ Ραντζέλοβιτς), Χασάν (86′ Ελ Αραμπί).