Οι φωτογραφίες που εμφανίζουν τον θρύλο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γουέιν Ρούνεϊ, να κοιμάται μεθυσμένος σε καρέκλα σε δωμάτιο ξενοδοχείου, ενώ τρεις ημίγυμνες γυναίκες ποζάρουν στον φακό, προκάλεσαν σάλο. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής φέρεται μάλιστα να δηλώνει θύμα εκβιασμού, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail.

O 35χρονος Ρούνεϊ, πατέρας τεσσάρων παιδιών και παντρεμένος με τον παιδικό του έρωτα Κολίν, είπε στην αστυνομία ότι εκβιάστηκε για τις φωτογραφίες που διέρρευσαν και κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, εκπρόσωποι του Ρούνεϊ έκαναν μια επίσημη καταγγελία για εκβιασμό στην αστυνομία του Μάτσεστερ, όταν τα social media κατακλύστηκαν με τις εικόνες από τα έξαλλα βράδια του.

Πάντως προβληματισμό προκάλεσε το γεγονός ότι η αστυνομία ανέφερε πως δεν ερευνά το περιστατικό. «Δεν γνωρίζουμε ότι αυτό έχει αναφερθεί στην αστυνομία. Δεν υπάρχει παρέμβαση της αστυνομίας αυτή τη στιγμή», δήλωσε εκπρόσωπός της στη βρετανική εφημερίδα.

Ωστόσο, ο εκπρόσωπος του Ρούνεϊ ανέφερε ότι το ζήτημα έχει καθυστερήσει διότι δεν είναι σαφές αν η υπόθεση με πρωταγωνιστές τον Ρούνεϊ και τα τρία κορίτσια στο ξενοδοχείο υπάγεται στην αρμοδιότητα της συγκεκριμένης αστυνομικής αρχής.

Μία από τις φωτογραφίες που διέρρευσε και έγινε viral την Κυριακή δείχνει τον Ρούνεϊ να σκύβει προς μια ξανθιά γυναίκα σε ένα νυχτερινό κλαμπ στο Μάντσεστερ. Δεν υπάρχει πάντως κάποια πληροφορία ότι κάτι συνέβαινε μεταξύ τους.

Οι γυναίκες, ωστόσο, που εμπλέκονται φέρεται να δηλώνουν σοκαρισμένες από το γεγονός ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής είχε κάνει αναφορά στην αστυνομία για τις εικόνες, αναφέρει η Daily Mail.