Πρόσκληση και στον πρωταθλητή πλέον του ΝΒΑ με τους Μιλγουόκι Μπακς Γιάννη Αντετοκούνμπο έχει στείλει η κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου, όπως μαθαίνουμε, προκειμένου εάν τα καταφέρει, να παραστεί στην αυριανή δεξίωση που θα δοθεί στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου με αφορμή την 47η επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας.

Ο MVP των τελικών του αμερικανικού πρωταθλήματος μπάσκετ θα ήθελε να δώσει το παρών καθώς θεωρεί ιδιαίτερα τιμητική την πρόσκληση που έλαβε, ωστόσο δεν ξέρει ακόμη εάν θα προλάβει. Κι αυτό γιατί αναμένεται να πετάξει από τις Ηνωμένες Πολιτείες για την Αθήνα αύριο Σάββατο, ανήμερα δηλαδή της δεξίωσης και οι χρόνοι βγαίνουν πολύ οριακά, χώρια ότι θα έχει κάνει ήδη ένα πολύωρο αεροπορικό ταξίδι από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Σε περίπτωση πάντως που καταφέρει να παραστεί, θεωρείται βέβαιο ότι θα κλέψει τη βραδιά αφού όλα τα φώτα θα στραφούν πάνω του και όλοι οι καλεσμένοι θα επιδιώκουν να φωτογραφηθούν μαζί του.

Θυμίζουμε ότι εκτός από τον Αντετοκούνμπο, η κ. Σακελλαροπούλου έχει στείλει πρόσκληση για την αυριανή δεξίωση μεταξύ άλλων στον Βασίλη Σπανούλη που μόλις πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την ενεργό μπασκετική, στη Μάγδα Φύσσα, μητέρα του αδικοχαμένου ράπερ Παύλου που δολοφονήθηκε από μέλη της Χρυσής Αυγής, στη «χρυσή» ολυμπιονίκη Σοφία Μπεκατώρου που κατήγγειλε τη σεξουαλική κακοποίηση που είχε δεχθεί ανοίγοντας τον κύκλο των σχετικών καταγγελιών, στον καθηγητή λοιμωξιολογίας Σωτήρη Τσιόδρα, σε καθηγητές από ακριτικές περιοχές, σε μαθητές που αρίστευσαν στις πανελλαδικές εξετάσεις, σε συγγενείς θυμάτων της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη» όπως είναι η Σταυρούλα Αξαρλιάν, μητέρα του Θάνου που έπεφτε νεκρός τέτοιες μέρες το 1992 κατά τη διάρκεια της επίθεσης κατά του υπουργού Γιάννη Παλαιοκρασσά, στην επίτιμη πρόεδρο του Πανελληνίου Συλλόγου Κυστικής Ίνωσης Αναστασία Μήλιου, στην πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών Νέας Βύσσας Έβρου Φανή Μπαχαρίδου και στη σχεδιάστρια μόδας Μαίρη Κατράντζου.