Μεγάλος προβληματισμός δεν υπάρχει μόνο εντός Εθνικής, αλλά και μεταξύ των διεθνών που οδήγησαν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στην κορυφή της Ευρώπης το 2004. Μάλιστα, αρκετοί πρώην άσοι συζητούν τηλεφωνικά και με τον Γιώργο Καραγκούνη τα τελευταία 24ωρα, μοιράζονται τους προβληματισμούς τους και αναζητούν λύσεις στα προβλήματα.

Δημιουργούνται σκέψεις μήπως είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρουν πρωτοβουλίες για τη «γαλανόλευκη», εκδίδοντας μια ανακοίνωση προκειμένου να βοηθήσουν με κάθε τρόπο στην ανατροπή της αρνητικής κατάστασης. Εάν χρειαστεί δείχνουν διατεθειμένοι να θέσουν προ των ευθυνών τους όσους δεν λειτουργούν με άξονα το καλό της Εθνικής.

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου των Εθνικών ομάδων στηρίζεται απόλυτα από τους πρώην συμπαίκτες του, οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να τον βοηθήσουν όποτε χρειαστεί. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ο Άγγελος Χαριστέας και άλλοι παίκτες από τη «χρυσή γενιά» του 2004 βρίσκονται στο πλευρό του «Κάρα» και στις μεταξύ τους συζητήσεις λένε χαρακτηριστικά: «Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση, πρέπει να βρεθεί μια λύση εδώ και τώρα».

Αποχαιρέτησε ο Ρανιέρι, τι είπε ο Καραγκούνης στους παίκτες

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι χαιρέτησε έναν-έναν τους διεθνείς στο ξενοδοχείο την Κυριακή, χωρίς όμως να μιλήσει για τη συνέχεια στα προκριματικά και να τους εξηγήσει τι δεν πήγε καλά. Στην προπόνηση στον Άγιο Κοσμά, ο Γιώργος Καραγκούνης έστειλε το δικό του μήνυμα στους ποδοσφαιριστές, χρησιμοποιώντας τέσσερις λέξεις «κλειδιά», οι οποίες θα φανούν χρήσιμες για να βγει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα από το αδιέξοδο. «Για να κάνεις πρωταθλητισμό και να έχεις διάρκεια στην καριέρα σου χρειάζονται τέσσερα πράγματα. Τρέλα για ποδόσφαιρο, χαρακτήρας, νοοτροπία και θυσία για όλους. Πρέπει να τα αποκτήσουμε όλα αυτά εάν θέλουμε να αλλάξει η κατάσταση», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του «τυπάρα». Άλλωστε, ο Γιώργος Καραγκούνης είναι από τη φύση του αισιόδοξος άνθρωπος και έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια

Ο Γιώργος Σαμαράς στο ξενοδοχείο της Εθνικής

Κοντά στους συμπαίκτες του βρέθηκε ο εκ των αρχηγών της «γαλανόλευκης», Γιώργος Σαμαράς που δεν βρίσκεται αυτή τη φορά στην αποστολή. Ο επιθετικός της Γουέστ Μπρομ επισκέφθηκε την ομάδα στο ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης αργά το βράδυ του Σαββάτου και μίλησε για αρκετή ώρα μαζί τους. Η κουβέντα επεκτάθηκε σε όλα τα ζητήματα που αφορούν την Εθνική εντός και εκτός αποδυτηρίων. Παραδέχθηκαν ότι έχουν γίνει λάθη και από τους ίδιους, ενώ φάνηκαν αποφασισμένοι να ανατρέψουν την κατάσταση.

Πηγή: sport-fm.gr