Ο Ολυμπιακός βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά με γκολ των Χασάν και Τσούμιτς νίκησε με 2-1 την ΤΣΣΚΑ Σόφιας σε φιλικό παιχνίδι.

Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης οι ερυθρόλευκοι ήταν καλύτεροι και δεν άργησαν να απειλήσουν κιόλας. Το έκαναν στο 10′ με το σουτ του Χασάν που απέκρουσε δύσκολα ο Εβντμόβ, το έκαναν και στο 16′ με την καρφωτή κεφαλιά του Τικίνιο, μετά το κόρνερ του Βαλμπουενά, που επίσης απέκρουσε ο τερματοφύλακας των Βούλγαρων. Μετά το 20λεπτο, όμως, η απόδοση έπεσε και η ΤΣΣΚΑ ισορρόπησε την κατάσταση.

Το ημίχρονο βγήκε χωρίς γκολ και με ένα παραλίγο αυτογκόλ του Καλογερόπουλου, ο οποίος με προβολή έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, για να ακολουθήσουν στο β’ μέρος και συγκεκριμένα στο 54′ και στο 55′ δύο καλές ευκαιρίες για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς με τον Τικίνιο, ο οποίος λίγα λεπτά μετά αποχώρησε επειδή χτύπησε στον ώμο. Το γκολ, όμως, το έβαλε ο αντίπαλος…

Στο 58′ ο Αχμέντοβ με κεφαλιά έκανε το 1-0 για την ΤΣΣΚΑ, με τον Ολυμπιακό να κάνει αρκετές αλλαγές αμέσως μετά και τελικά να ανατρέπει την κατάσταση: Οι ερυθρόλευκοι ισοφάρισαν στο 63′ με το ωραίο τελείωμα του Χασάν μετά τη σέντρα του Τσούμιτς και πέρασαν μπροστά με 2-1 στο 79′, όταν ο Τσούμιτς ήταν εκεί που έπρεπε για να σκοράρει μετά την απόκρουση του τερματοφύλακα των Βούλγαρων στο σουτ του Χασάν.

Μέχρι και το τέλος του αγώνα οι Πειραιώτες είχαν ακόμη μία φάση για να σκοράρουν με τον Βρουσάι, αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ μετά το σουτ που έκανε.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Κρίστινσον (61′ Σα), Λαλά (61′ Σεμέδο), Παπαδόπουλος (61′ Ανδρούτσος), Καλογερόπουλος (46′ Μάρκοβιτς), Ρέαμπτσουκ (61′ Αποστολόπουλος), Εμβιλά (61′ Σαπουντζής), Σουρλής, Κουντέ (46′ Τσούμιτς), Βαλμπουενά (61′ Βρουσάι), Χασάν, Τικίνιο (61′ Τιάγκο Σίλβα).