Ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί δεδομένα για την απόκτηση τουλάχιστον ενός κεντρικού μέσου αυτό το καλοκαίρι, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να ψάχνει παίκτη που θα έρθει και θα κάνει την διαφορά. Μία από τις περιπτώσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι και εξετάζονται είναι αυτή του 26χρονου χαφ της Μακάμπι Χάϊφα, Χοσέ Ροντρίγκεθ.

Ο διεθνής με τις μικρές εθνικές της Ισπανίας, ήταν από τους βασικούς στην πορεία τίτλου της Μακάμπι και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2022. Μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο «6» όσο και στο «8», έχει χαρακτηριστικά που ταιριάζουν σε αυτά που ψάχνει ο Παναθηναϊκός και ολοκλήρωσε την σεζόν με 36 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και 1 γκολ. Το «τριφύλλι» όπως έχουμε πει είναι διατεθειμένο να κάνει την υπέρβαση για την θέση του μέσου και του εξτρέμ και είναι σε θέση να προχωρήσει και σε αγορά ποδοσφαιριστή, όπως έκανε και με τον Γιάννη Κώτσιρα από τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Ροντρίγκεθ ξεκίνησε την καριέρα του από την ακαδημία της Ρεάλ Μαδρίτης. Στην συνέχεια αγωνίστηκε σε Λα Κορούνια, Γαλατά, Μάιντς, Μάλαγα, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Φορτούνα Σιτάρντ και Φουενλαμπράδα.

Πηγή: gazzetta.gr