Δε βάζει μυαλό ο Ιβάν Μπογκντάνοφ. Ο σέρβος οπαδός του Ερυθρού Αστέρα, ο οποίος είχε τραβήξει και πάλι τα βλέμματα πάνω του στα επεισόδια στη Γένοβα απέναντι στην Ιταλία το 2010, βρισκόταν –όπως αναφέρουν δημοσιεύματα- και στον αγωνιστικό χώρο της αναμέτρησης με την Αλβανία.

Η αστυνομία της χώρας φαίνεται πως έχει φωτογραφίες στα χέρια της, όπου δείχνουν και το πρόσωπο του «θηρίου» -όπως είναι το παρατσούκλι του- ανάμεσα στους εισβολείς στο γήπεδο της Παρτιζάν.

Μάλιστα, στο σχετικό άρθρο της «Guardian» εκφράζεται με έκπληξη το γεγονός πως στον Μπογκντάνοφ δεν είχε επιβληθεί κάποια ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα, έπειτα από τα προηγούμενα… χαΐρια του. Υπενθυμίζεται, πως ο 33χρονος οπαδός έχει παραμείνει για αρκετά χρόνια σε φυλακές. Αρχικά, για επίθεση σε αστυνομικούς στο ντέρμπι του Ερυθρού Αστέρα με την Παρτιζάν, για το πρωτάθλημα μπάσκετ το 2006. Εν συνεχεία, του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τριών ετών – η οποία αναστάλθηκε μετά το πέρας του πρώτου χρόνου – λόγω των επεισοδίων που προκάλεσε στο «Λουίτζι Φεράρις», το 2010.

Πηγή: Sport-fm.gr