Αρκετά επεισοδιακή αποδείχθηκε η 6η αγωνιστική στην Ιταλία, με πέναλτι, αποβολές και… ανατροπές. «Θύμα» αυτής της κατάστασης έπεσε η Ουντινέζε. Με τον Ορέστη Καρνέζη να κάνει μια σπουδαία απόκρουση στην αρχή του αγώνα, οι συμπαίκτες του κατόρθωσαν να σημειώσουν γκολ με τον Φερναντες στο 62’ κι έδειχναν ικανοί να πάρουν ένα πολύ σημαντικό «τρίποντο». Λογάριαζαν όμως χωρίς έναν… δικό τους. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Βίντμερ ανέτρεψε τον Ροντρίγκες και ο Κασκιόνε διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Στο μεταξύ, αν και ξεκίνησε βασικός, ο Παναγιώτης Κονέ αποχώρησε μόλις στο 17’ με πρόβλημα τραυματισμού, γεγονός που φέρνει ανησυχία και στις τάξεις της Εθνικής ομάδας.

Μεγάλο ματς έγινε στο «Ολίμπικο» όπου η Λάτσιο κατόρθωσε να νικήσει 3-2 τη Σασουόλο της οποίας πρωταγωνιστής και σκόρερ και των δύο γκολ (26’, πεν. 50’) ήταν ο Μπεράρντι. Οι γηπεδούχοι από νωρίς πήραν το «τιμόνι» (9’ Μάουρι, 25’ Τζόρτζεβιτς), ενώ ο Καντρέβα στο 35’ πρόσθεσε το όνομά του στον πίνακα. Στο δεύτερο ημίχρονο η κάθε ομάδα έχασε από έναν παίκτη, με τους «λατσιάλι» να ανοίγουν το χορό στο 50’, όταν αποβλήθηκε ο Κάνα στη φάση από την οποία προήλθε το πέναλτι με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό 3-2 και τους φιλοξενούμενους να… απαντούν στο 61’ όταν είδε κόκκινη κάρτα και ο Πελούζο.

Ένα τέρμα του Γκαμπιαντίνι στο 35’ στάθηκε αρκετό για να δώσει στη Σαμπντόρια τη νίκη με σκορ 1-0 κόντρα στην Αταλάντα, τη στιγμή που η Τζένοα έκανε το «κόλπο γκρόσο» της αγωνιστικής. Παίζοντας με παίκτη λιγότερο από το 56’, κατάφερε στις καθυστερήσεις με γκολ του Μάτρι να φύγει με το «διπλό» από το γήπεδο της Πάρμα (1-2).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής:

Σάββατο, 4 Οκτωβρίου

Βερόνα – Κάλιαρι 1-0
(89′ Tαχτσίδης)

Μίλαν – Κιέβο 2-0
(55′ Μουντάρι, 78′ Χόντα)

Κυριακή, 5 Οκτωβρίου

Έμπολι – Παλέρμο 3-0
(4′ Μακαρόνε, 33′ Τονέλι, 63′ Πουτσιαρέλι)

Λάτσιο – Σασουόλο 3-2
(9’ Μάουρι, 25’ Τζόρτζεβιτς, 35’ Καντρέβα – 26’, 50’ πεν. Μπεράρντι).

Πάρμα – Τζένοα 1-2
(62’ Κόντα – 53’ Περότι, 90’+3’ Μάτρι)

Σαμπντόρια – Αταλάντα 1-0
(35’ Γκαμπιαντίνι)

Ουντινέζε – Τσεζένα 1-1
(62’ Φερνάντες – 90’+2’ πεν. Κασκιόνε)

Γιουβέντους – Ρόμα (19:00)

Φιορεντίνα – Ίντερ (21:45)

Νάπολι – Τορίνο (21:45)

Η επόμενη αγωνιστική:

Ρόμα – Κιέβο

Σασουόλο – Γιουβέντους

Φιορεντίνα – Λάτσιο

Αταλάντα – Πάρμα

Κάλιαρι – Σαμπντόρια

Βερόνα – Μίλαν

Παλέρμο – Τσεζένα

Τορίνο – Ουντινέζε

Ίντερ – Νάπολι

Τζένοα – Έμπολι

Πηγή: Sport-fm.gr