Ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι ο νέος προπονητής της Ρόμα τα πρώτα μεταγραφικά σενάρια εμπλέκουν και παίκτη του Ολυμπιακού.

Οι τζαλορόσι εξέπληξαν τους πάντες ανακοινώνοντας τη συμφωνία τους με τον Πορτογάλο προπονητή και ήδη έχουν αρχίσει και τα σενάρια για τις αλλαγές που θα γίνουν στο ρόστερ. Ποιοι θα μείνουν, ποιοι θα φύγουν, ποιοι μπορεί να έρθουν. Και στην τελευταία κατηγορία, φιγουράρει και το όνομα ενός παίκτη του Ολυμπιακού.

Η Ρόμα, όπως αναφέρει το italians.gr, αναμένεται να έχει βοήθεια από τον Ζόρζε Μέντες, τον πανίσχυρο Πορτογάλο μάνατζερ, ο οποίος άλλωστε εκπροσωπεί και τον Μουρίνιο. Έτσι, με δεδομένο ότι οι τζαλορόσι θα κινηθούν για την απόκτηση τερματοφύλακα, τα ονόματα που παίζουν είναι τρία.

Το ένα είναι αυτό του Χουάν Μούσο της Ουντινέζε, το δεύτερο είναι αυτό του Ρουί Πατρίσιο της Γουλβς και το τρίτο είναι αυτό του Ζοσέ Σα του Ολυμπιακού. Όπως αναφέρεται στο σχετικό ρεπορτάζ, ο γκολκίπερ των ερυθρόλευκων μπορεί να αποτελέσει καλή λύση για τους Ρωμαίους, με τον Μέντες να έχει σημαντικό λόγο και σε αυτή την υπόθεση.

Όπως και να έχει, από εδώ και πέρα αναμένεται ένας… χαμός από μεταγραφικά σενάρια για τη Ρόμα, αφού ο Μουρίνιο αναμένεται να κάνει σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.