Ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής Ευρώπης για δεύτερη φορά στην ιστορία του στο πόλο γυναικών και ο Βαγγέλης Μαρινάκης μοίρασε συγχαρητήρια.

Οι ερυθρόλευκες ανέβηκαν ξανά στην κορυφή της Ευρώπης επικρατώντας της Ντουναϊσβάρος με 7-6 σε έναν συγκλονιστικό τελικό και ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας του συλλόγου έκανε λόγο για «άθλο».

«Θερμά συγχαρητήρια στη Ομάδα πόλο Γυναικών που κατέκτησε έναν ακόμα Ευρωπαϊκό τίτλο και σήκωσε ψηλά τη σημαία της Ελλάδας και του Θρύλου του Ελληνικού Αθλητισμού.

Ο νέος άθλος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ φωτίζει ακόμα περισσότερο την τελευταία δεκαετία που άλλαξε την Ιστορία του αθλητισμού και ανέδειξε δίχως αμφιβολία τον Σύλλογο μας ως τον πλέον επιτυχημένο πολυαθλητικό σύλλογο της Ευρώπης!

Ζήτω ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!», ανέφερε το μήνυμα του Μαρινάκη μέσω της σελίδας του στο Instagram.

Τα συγχαρητήρια του Μαυρωτά

Συγχαρητήριο μήνυμα για τη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού υπήρξε και από τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού και πρώην μεγάλο αθλητή του πόλο, Γιώργο Μαυρωτά, ο οποίος έγραψε στο Twitter: «Πρωταθλήτριες Ευρώπης τα κορίτσια του Ολυμπιακού στο πόλο! Νίκησαν δύο ουγγρικές ομάδες μέσα στην Βουδαπέστη και παίρνουν πανάξια τον τίτλο με μια αμιγώς ελληνική ομάδα. Πολλά μπράβο στον coach Χάρη Παυλίδη που τις οδήγησε στην κορυφή της Ευρώπης».