Ο Ματιέ Βαλμπουενά ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται τους πράσινους την Κυριακή στο ντέρμπι των πλέι οφ της Super League 1 και έχουν ξανά στη διάθεσή τους και τον Βαλμπουενά. Ο Γάλλος, ο οποίος ήταν εκτός δράσης τις τελευταίες εβδομάδες λόγω τραυματισμού, δείχνει να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα και είναι ξανά στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Έτσι, ο Πορτογάλος τεχνικός τον συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή του Ολυμπιακού, χωρίς να αποκλείεται μάλιστα να του δώσει ακόμη και θέση βασικού. Αναλυτικά στην αποστολή των ερυθρόλευκων, οι οποίοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με την προπόνηση του Σαββάτου, είναι οι Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρης, Ντρέγκερ, Ανδρούτσος, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Μπα, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Σουρλής, Εμβιλά, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρας, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Μπρούμα, Ραντσέλοβιτς, Βρουσάι, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί.