Ζήτημα με το αν στέκει ή όχι να του επιστραφεί το ποσό των 350.000 ευρώ (μέρος από τα καταβληθέντα για την αύξηση του ΜΚ) έθεσε ο Παύλος Γιαννακόπουλος στο σημερινό Δ.Σ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Τι του είπαν, ποιο το σκεπτικό του.

Χωρίς τον Νικόλα Πατέρα που βρίσκεται στο εξωτερικό και τους περισσότερους μετόχους να εκπροσωπούνται από αντιπροσώπους, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης το Δ.Σ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Tα θέματα που συζητήθηκαν ήταν τυπικά και είχαν να κάνουν με την έγκριση οικονομικών καταστάσεων αλλά και την επίσημη παραίτηση του Φάνη Βουτσαρά από τη θέση του γενικού διευθυντή. Τη θέση στη διοικούσα επιτροπή πήρε ο β’ αντιπρόεδρος Τζόνι Βεκρής, ενώ η θέση του Βουτσαρά μένει ορφανή μέχρι νεωτέρας.

«Θέμα» Παύλου

Από κει και πέρα, η συνεδρίαση που κράτησε περίπου μία ώρα αναλώθηκε εκτός από τα τυπικά και στη συζήτηση που άνοιξε ο Παύλος Γιαννακόπουλος σχετικά με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, με το σκεπτικό ότι η αύξηση ήταν 9 εκατ. ευρώ και την…. αποχή των Νίκα, Ξυλά, Πολέμη, ζήτησε να του επιστραφούν 350.000 από τις 800.000 που έβαλε στην τελευταία αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Από την πλευρά τους, τα υπόλοιπα μέλη του εξήγησαν ότι η αύξηση με τη χορηγία Βαρδινογιάννη ήταν 13 εκατ. ευρώ και το ποσό που έχει δώσει είναι αυτό που του αναλογούσε.

Ο Γιαννακόπουλος επέμεινε στην άποψή του, ζήτησε τα λεφτά πίσω, αλλά σύμφωνα με όσα του απάντησαν, «αυτό που λέτε δεν στέκει νομικά». Το θέμα παραμένει ανοιχτό και αναμένεται να συζητηθεί ξανά και να λυθεί στο επόμενο Δ.Σ.

Πηγή: gazzetta.gr