Η Γουινέα αντιμετώπισε τη Ναμίμπια και το έκανε χωρίς τον Μαντί Καμαρά του Ολυμπιακού λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.

Ο χαφ των Πειραιωτών κλήθηκε κανονικά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, αλλά η συμπεριφορά του εκεί δεν άρεσε στον προπονητή Ντιντιέ Σιξ.

Συγκεκριμένα, ο Καμαρά κάλεσε στο δωμάτιό του, στο ξενοδοχείο της εθνικής ομάδας, δύο δημοσιογράφους. Έναν άντρα και μία γυναίκα. Αρχικά είχε κυκλοφορήσει ότι είχε καλέσει μία γυναίκα, αλλά τελικά η αλήθεια είναι διαφορετική και την κατέθεσε ο δημοσιογράφος που πήγε στο δωμάτιο του Καμαρά, μιλώντας στην ιστοσελίδα «veracitecachee».

«Η Φατουματά Ντζιγό και εγώ πήγαμε στο ξενοδοχείο παρέα. Πήγαμε στο ξενοδοχείο για να δούμε τον Καμαρά και να μας δώσει εμφανίσεις. Ήταν και ο Κανέ επίσης, μας έδωσαν εμφανίσεις. Εγώ είχα του Κανέ εμφάνιση και πήρα μία για τον μικρό αδερφό μου. Ό,τι κάναμε, το κάναμε παρέα. Μετά φύγαμε για τα σπίτια μας και όταν έφτασα στο δικό μου πήρα την Ντζιγό να δω αν είχε φτάσει και αυτή. Όλοι αυτοί που λένε πράγματα, το κάνουν για να μας θίξουν. Η Ντζιγό δεν πήγε πουθενά μόνη της», ήταν τα λόγια του δημοσιογράφου.

Όπως και να έχει, σημασία έχει ότι ο προπονητής της Γουινέας εκνευρίστηκε από τη συμπεριφορά του Καμαρά και τον άφησε εκτός αποστολής, αφού ερχόμενος σε επαφή με ανθρώπους που δεν είναι στην αποστολή της ομάδας, παραβίασε και το πρωτόκολλο ασφαλείας από κορονοϊό.