Για την αποχώρηση του Ποντόλσκι, αλλά και για τα αγωνιστικά θέματα της Άρσεναλ, μίλησε ο Αρσέν Βενγκέρ σε συνέντευξη Τύπου για το αυριανό ματς με τη Μπεσίκτας.

Την ίδια ώρα, έντονη έχει γίνει πλέον η φημολογία πως ο Λούκας Ποντόλσκι θα αποχωρήσει έστω και στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου από την Άρσεναλ. Οι υποψήφιοι πολλοί, με τους Ιταλούς να κάνουν λόγο ακόμη και για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

Πάντως, ο Αρσέν Βενγκέρ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με την Μπεσίκτας για το Champions League, αποκάλυψε πως ο Γερμανός δεν πρόκειται να φύγει από την ομάδα.

«Ο Λούκας θα είναι στην αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση και θα μείνει μαζί μας», τόνισε ο Αλσατός τεχνικός.

Επίσης, σημείωσε πως: «ο Ζιρού δεν θα είναι μαζί μας αύριο, όπως και ο Γκιμπς που θα επιστρέψει μετά τους φιλικούς αγώνες των εθνικών ομάδων. Ο Αρτέτα θα είναι διαθέσιμος, αν και ταλαιπωρείται από μικροτραυματισμό».

Βέβαια, σχολιάζοντας την μέχρι τώρα πορεία του Άλεξ Σάντσες στην ομάδα, πέταξε… τη βόμβα του υποστηρίζοντας πως μπορεί να φτάσει σε αξία παίκτες, που έχουν γράψει ιστορία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: «Και ο Μπέκαμ και ο Ζιντάν από χαμηλά ξεκίνησαν, αλλά έγιναν παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Μπορεί να το κάνει και ο Σάντες»!

Πηγή: Sport-fm.gr