Έντονη είναι η ενόχληση του Γιάννη Αλαφούζου για την ΕΠΟ και τον Γιώργο Σαρρή, με αφορμή τους καταρτισμούς των πινάκων με τους διαιτητές.

Αποκορύφωμα αποτελεί η παρουσία σε αυτούς του Ηλία Σπάθα. Άποψη των ανθρώπων του «τριφυλλιού» είναι πως ο συγκεκριμένος διαιτητής δεν πρέπει να σφυρίξει ξανά και από την ΠΑΕ τονίζουν πως «Με κάτι τέτοιες κινήσεις γίνεται σαφές ότι μόνο ελπιδοφόρο δεν αναμένεται το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου καθώς ο τρόπος με τον οποίο ‘‘προσγειώθηκε’’ και πάλι στους πίνακες ο συγκεκριμένος ρέφερι φανερώνει ότι κάποια πράγματα δύσκολα θα αλλάξουν».

Την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνει η επίσημη παρουσίαση των φετινών μεταγραφών από τον Γιάννη Αλαφούζο και τον Νίκο Νταμπίζα, ενώ παράλληλα θα παρουσιαστεί και ο Τάκης Φύσσας. Εκεί ο πρόεδρος της ΠΑΕ αναμένεται να εκφράσει τις αντιθέσεις του με τις πρακτικές και αποφάσεις της ΕΠΟ.

Στο μεταξύ, σήμερα το πρωί βρέθηκε στο Κορωπί ο Τάκης Φύσσας, ο οποίος ξεναγήθηκε από τον Νίκο Νταμπίζα στις εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού ξεκινώντας επί της ουσίας να ασχολείται με τα θέματα των αρμοδιοτήτων του κατά προτεραιότητα. Αυτό που σε πρώτη φάση κρίθηκε απαραίτητο είναι η δημιουργία ενός ακόμη γηπέδου για να γίνονται οι προπονήσεις, κι αυτό αποφασίστηκε να γίνει άμεσα…

Πηγή: Sport-fm.gr