Συνέχεια στη διαμάχη που άνοιξε με την ΕΠΟ δίνει ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» είχαν εκφράσει τη δυσαρέσκειά τους για την παρουσία του Σπάθα στις λίστες -κάτι που αναμένεται να γίνει και επίσημα την επόμενη εβδομάδα- για να έρθει η απάντηση της ομοσπονδίας, η οποία τονίζει πως υπεύθυνος για τις λίστες είναι ο Χιου Ντάλας, ο δεύτερος στην ιεραρχία παράγοντας διαιτησίας της UEFA.

Στη δευτερολογία τους μέσω κύκλων, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού κατηγορούν τη διοίκηση της ΕΠΟ ότι ουσιαστικά κρύβεται πίσω από ένα άτομο που ήρθε να βοηθήσει στην εξυγίανση του ποδοσφαίρου και την καλούν να του εξηγήσει «τι εστί Σπάθας», δείχνοντας πως το «τριφύλλι» δεν είναι διατεθειμένο να αφήσει την υπόθεση να περάσει έτσι εύκολα.

«Αντί να κρύβεται η ΕΠΟ πίσω από έναν άνθρωπο που ήρθε για να συνδράμει στην εκκαθάριση του χώρου της διαιτησίας -και που ελπίζουμε να τον αφήσουν να το κάνει- ας κοιτάξει να τον βοηθήσει. Πώς; Σίγουρα όχι βάζοντάς τον να πορευτεί με πρόσωπα γνωστά και μη εξαιρετέα για τη “διαδρομή” και τις “ομορφιές” τους στο χώρο. Ας τον ενημερώσουν για παράδειγμα τι εστί Σπάθας, ας του περιγράψουν τα κατορθώματά του, με αποκορύφωμα την τελευταία αγωνιστική του περσινού πρωταθλήματος και έπειτα ας βρουν το θάρρος ή το θράσος να μιλήσουν για “αβάσιμες αμφιβολίες” στο μυαλό και στον ψυχισμό του μέσου φιλάθλου», ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Πηγή: sport-fm.gr