Κέρδισε τη Βαλένθια, κέρδισε την Αρμάνι Τζινς, ευελπιστεί να κάνει το ίδιο κι απέναντι στον Παναθηναϊκό. Περάσοβιτς και Γκονλούμ αποκάλυψαν τα «θέλω» της Εφές Πίλσεν για την αναμέτρηση της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ (9.45μ.μ., ΝΕΤ).

«Θα αγωνιστούμε απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες. Ο Παναθηναϊκός διαθέτει τον ίδιο κορμό παικτών και τον ίδιο προπονητή εδώ και πολλά χρόνια και εξακολουθεί να παίζει το ίδιο στιλ παιχνιδιού.

Είναι πάντα δύσκολα στην Αθήνα απέναντι στον Παναθηναϊκό. Αλλά δεν θα πάμε εκεί, κρατώντας λευκή σημαία. Θέλουμε να βρούμε πώς θα πάρουμε τη νίκη στην αναμέτρηση», είπε ο προπονητής της τούρκικης ομάδας, Βέλιμιρ Περάσοβιτς.

Από την πλευρά του, ο Κερέμ Γκονλούμ (33χρ., PF) υπογράμμισε πως «είναι μία σημαντική αναμέτρηση και για τις δύο ομάδες και θα είναι δύσκολα. Για να πάρεις αβαντάζ στο ΤΟΡ-16, πρέπει να βγεις πρώτος ή στη χειρότερη περίπτωση δεύτερος, προκειμένου να κάνεις το κάτι παραπάνω. Ο Παναθηναϊκός, όπως κι εμείς στην παράταση, υπέστη από την Ολίμπια Λιουμπλιάνα μία αναπάντεχη ήττα.

Είμαστε μία νέα ομάδα, με νέο προπονητή και νέο τρόπο παιχνιδιού. Αλλά ο τρόπος αυτός έχει αρχίσει σιγά σιγά να αποδίδει. Είμαστε σε καλή κατάσταση. Χάρη στις δύο εντός έδρας νίκες μας με Βαλένθια κι Αρμάνι Τζινς θα πάμε στην Αθήνα με ανεβασμένη ψυχολογία. Η διαφορά στο τελικό σκορ θα παίξει σημαντικό ρόλο, ακόμη κι αν κερδίσουμε».

Πηγή: gazzetta.gr