Οι προσπάθειες των Τραμπζοσπόρ και Μπεσίκτας για την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου έπεσαν στο κενό, μετά τις συζητήσεις με τη Φούλαμ! Όμως, όπως αποκάλυψαν οι Τούρκοι, ο διεθνής επιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα της γειτονικής χώρας, φορώντας τη φανέλα της Γαλατασαράι!

Σύμφωνα με έμπειρες πηγές που επικαλούνται οι Τούρκοι, την Πέμπτη (7/8) πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο συνάντηση ανάμεσα στον διευθύνοντα σύμβουλο της Φούλαμ, Άλιστερ Μάκιντος και του ομόλογού του της Γαλατασαράι, Λουφτί Αριμπογκάν, με τον πρώτο να δίνει τη συγκατάθεσή του για την παραχώρηση του Κώστα Μήτρογλου!

Η «Τσιμπόμ» θα αποκτήσει ως δανεικό για ένα χρόνο -με οψιόν αγοράς- τον έλληνα επιθετικό, καταβάλλοντας ένα ποσό περίπου 1,5 εκατ. ευρώ στους «κότατζερς». Από τη μεριά του, ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού θα λάβει για τη σεζόν 2014/15 κοντά στα 2,2 εκατ. ευρώ, συν 20.000 ευρώ μπόνους για κάθε συμμετοχή.

Μάλιστα, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για «τελειωμένη υπόθεση», με τον Μήτρογλου να πηγαίνει στην Κωνσταντινούπολη την Κυριακή (10/8), προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα του Τσέζαρε Πραντέλι.

Πηγή: Sport-fm.gr