Τον παίκτη που θα ηγηθεί στα μετόπισθεν ψάχνει ο ΠΑΟΚ, καθώς η περίπτωση της παραμονής του Ινσαουράλδε είναι πολύ δύσκολη. Εν αναμονή της απόφασης του Νάτχο οι Θεσσαλονικείς.

Στο χθεσινό φιλικό με την Skoda Ξάνθη (1-0) δεν φάνηκε το κενό που έχει ο ΠΑΟΚ στο κέντρο της άμυνας, κάτι που προβλημάτισε στο προηγούμενο με τη Νάπολι στο «Σαν Πάολο».

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» χρειάζεται κάποιον έμπειρο στόπερ, ο οποίος θα ηγηθεί στα μετόπισθεν και θα αποτελέσει μία αξιόπιστη λύση για τον Άγγελο Αναστασιάδη.

Η υπόθεση της παραμονής του Χουάν Ινσαουράλδε φαίνεται πως είναι αρκετά δύσκολα, παρότι ο Αργεντινός διαθέτει τα χαρακτηριστικά που ψάχνουν οι Θεσσαλονικείς και εκείνος με τη σειρά του γνωρίζει πλέον πρόσωπα και πράγματα στην ομάδα.

Αυτή τη στιγμή παρατηρείται στασιμότητα σε όλα τα «ασπρόμαυρα» μεταγραφικά θέματα, με τον έμπειρο προπονητή να τονίζει ότι το μοναδικό πρόβλημα είναι η θέση του τερματοφύλακα.

Συγκεκριμένα, υπογράμμισε: «Έχουμε ένα πρόβλημα στο θέμα του τερματοφύλακα, όχι γιατί τα παιδιά δεν έχουν ποιότητα, αλλά γιατί ο Ιτάνζ δεν έχει πάρει ακόμη την απόφασή του».

Όσον αφορά τώρα τον Μπίρμπας Νάτχο, ο Ισραηλινός μέσος αποκάλυψε ότι υπάρχει καθημερινή επαφή από πλευράς ΠΑΟΚ με τον μάνατζέρ του, ενώ τόνισε ότι υπάρχουν αρκετές ομάδες που φέρονται να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του και εκείνος θα αποφασίσει σύντομα.

Πιθανότατα εξελίξεις σε αυτή την υπόθεση θα έχουμε την άλλη εβδομάδα, αφού τα περιθώρια για τον διεθνή άσο στενεύουν και πρέπει να βρει ομάδα για να κάνει προετοιμασία.

Πηγή: sport-fm.gr