Την τελική τους κίνηση για την απόκτηση του Μεχντί Αμπέντ αναμένεται να κάνουν στον Παναθηναϊκό μετά το ματς με τη Σταντάρ Λιέγης και σε περίπτωση πρόκρισης όλα θα είναι πιο… απλά.

Τα έσοδα θα κάνουν πιο εύκολη τη ζωή των ανθρώπων του «τριφυλλιού», καθώς αναμένεται να προσφέρουν ένα ποσό (όχι πολύ μεγάλο) στη Νιούκαστλ για να αποκτήσουν τα δικαιώματα του 22χρονου μέσου, που χρησιμοποιείται από τον Άλαν Πάρντιου στα φιλικά των Άγγλων.

Αν δεν τελειώσει θετικά το θέμα θα γίνει στροφή προς τον Ντάρεν Άμπροουζ. Πρόκειται για τον 30χρονο μέσο, ο οποίος έπαιξε δανεικός στον Απόλλωνα Σμύρνης στο δεύτερο μισό της σεζόν 2013-14. Μάλιστα, σημείωσε έξι γκολ σε 13 ματς. Μάλιστα, είχε ισοφαρίσει για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» στο παιχνίδι της Λεωφόρου, αλλά το «τριφύλλι» επικράτησε 3-1.

Αποτελεί εφικτή οικονομικά περίπτωση, καθώς έχει μείνει ελεύθερος από την Μπέρμιγχαμ. Επιπλέον, έχει παίξει ακόμα σε Νιούκαστλ, Ιπσουιτς, Τσάρλτον, Κρίσταλ, Πάλας και μετράει σε Πρέμιερ Λιγκ και Τσάμπιονσιπ περισσότερες από 320 συμμετοχές και 70 γκολ.

Στην Αθήνα βρίσκεται ο 17χρονος Νοτιοαφρικανός Σακίλ Αμπραχαμς. Είναι μεσοεπιθετικός, ανήκει στην ακαδημία του Αγιαξ Κέιπ Τάουν και δοκιμάζεται στη Νέων. Ενδέχεται να παίξει και στα φιλικά με Εθνικό (6/8) και Αστέρα (9/8).

Πηγή: sport-fm.gr