Λίγες μέρες πριν από την έναρξη του Μουντιάλ και με τον Σαμίρ Νασρί να βρίσκεται κανονικά στην προεπιλογή της εθνικής Γαλλίας, η δήλωση του προπονητή της ομάδας, Ντιντιέ Ντεσάν, πως ο Νασρί «δεν παίζει τόσο καλά με την εθνικά χρώματα όσο με την Μάντσεστερ Σίτι» έφερε πολλά… ευτράπελα.

Η κοπέλα του μεσοεπιθετικού των «πολιτών», Ανάρα Ατάνες, έγραψε στο twitter «Γαμ… η Γαλλία και ο Ντεσάμπ. Τι σκ..α προπονητής»!

Όλα αυτά έφεραν το «κόψιμο» του παίκτη από την 23άδα για την Βραζιλία και την πίκρα του 27χρονου άσου για την εξέλιξη αυτή.

Δύο μήνες περίπου μετά από όσα συνέβησαν, ο Νασρί μιλώντας σε αγγλικό μέσο αποκάλυψε πως δεν θα ξαναφορέσει τη φανέλα των «τρικολόρ», καθώς η ομάδα δεν του προσέφερε καμία χαρά.

«Έχω πάρει την απόφασή μου. Την πήρα πριν από λίγο καιρό αλλά θα την ανακοινώσω όταν έρθει η σωστή στιγμή. Δεν είναι κάτι το οποίο μπορείς απλά να το ανακοινώσεις στο twitter. Πρέπει να παραχωρήσω συνέντευξη και να το πω. Θα το κάνω μόλις έρθει η σωστή στιγμή», ήτα τα λόγια του Γάλλου χαφ.

Και συνέχισε σχολιάζοντας τα όσα λέγονται γι’ αυτόν στην Γαλλία: «Μένω στην Αγγλία οπότε δεν με πειράζει τα όσα λέγονται στη Γαλλία και είμαι πλέον συνηθισμένος. Αλλά για τους γονείς μου είναι πολύ δύσκολο. Θέλω να τους κάνω χαρούμενους και η εθνική ομάδα δεν με κάνει εμένα χαρούμενο. Με την εθνική ομάδα δεν κατέκτησα τίποτα, οπότε είναι ευκολότερο για εμένα να πάρω αυτήν την απόφαση. Όταν αγωνίζεσαι σε έναν σύλλογο και παίζεις αρκετά παιχνίδια είναι ευκολότερο να πάρεις μία τέτοια απόφαση».

Πηγή: Sport-fm.gr