Μια κόκκινη κάρτα στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων της ανάμετρησης Φούλαμ – Γουέστ Χαμ στάθηκε η αφορμή για να βρεθεί ξανά στο προσκήνιο ο Μάικ Ντιν. Ο πολύπειρος διαιτητής, που έχει ακούσε διάφορα όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στα γήπεδα, κατήγγειλε απειλές κατά της ζωή του και της οικογένειάς.

Όπως ανέφερε στην Αστυνομία, ο διεθνής Άγγλος ρέφερι δέχεται διαρκώς μηνύματα με απειλές και φοβάται για τη σωματική ακεραιότητα του, όπως και των οικείων του.

Όλα αυτά συνέβησαν μετά από μία κόκκινη κάρτα που έδωσε στον Τόμας Σούτσεκ της Γουέστ Χαμ, αλλά τελικά ανατράπηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της FA, με τον Τσέκο Χαφ να είναι κανονικά διαθέσιμος και για τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας του Ανατολικού Λονδίνου.

Ο Σούτσεκ, δίχως να έχει αποβληθεί ποτέ ξανά στην καριέρα του, στα τελευταία λεπτά του Σαββατιάτικου αγώνα στο «Κρέιβεν Κότατζ» ύψωσε το χέρι του για να αποφύγει το μαρκάρισμα του Αλεξάνταρ Μίτροβιτς και κατά λάθος τον χτύπησε στο πρόσωπο.

Ο επιθετικός της Φούλαμ παραδέχθηκε ότι δεν ήταν επιτηδευμένο, ο Ντέιβιντ Μόγιες ξέσπασε κατά της διαιτησίας και έκανε λόγο για ντροπιαστική απόφαση. Μάλιστα, και ο VAR που είδε τη φάση, αμέσως ασκήθηκε η έφεση.

Τα «σφυριά» ενημερώθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας για την αναίρεση της κάρτας, με τον Μάικ Ντιν όμως να προχωρά την υπόθεση ένα βήμα παραπέρα.