Άλλη μια εκπληκτική ιστορία από τις τόσες πολλές που έχει προσφέρει το ποδόσφαιρο, ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Το άθλημα που αγαπά σχεδόν όλος ο πλανήτης, έδειξε για ακόμη μια φορά την επιδραστικότητά του, αλλά και το πόσο όμορφα μπαίνει στις ζωές των ανθρώπων, για να τις αλλάξει με έναν δικό του -μοναδικό τρόπο.

Με την μπάλα είναι συνδεδεμένα όνειρα, σχέδια, φιλοδοξίες, αγάπη, έντονα συναισθήματα… Τόσα πολλά. Κάποια από αυτά φαίνονται απίθανα, μέχρι να γίνουν πραγματικότητα. Και η στιγμή που κάποια παιδιά τα καταφέρνουν, δίνουν κίνητρο και σε άλλα να μην τα παρατάνε, να κυνηγήσουν μέχρι τέλους αυτό που τόσο επιθυμούν.

Μια τέτοια ιστορία ζει εδώ και λίγες ώρες ο Μιχάλης Κοσίδης, ο 19χρονος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, ο οποίος υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα της καρδιάς του. Το ανέφερε και στις δηλώσεις του. Από μικρό παιδί ήθελε να έρθει αυτή η στιγμή. Μόνο που δεν ήταν μόνο δικό του όνειρο, αλλά όλης της οικογένειάς του, που είχε προβλέψει αυτήν την ημέρα πολλά χρόνια νωρίτερα, πριν καν βαπτιστεί ο γιος τους.

Οι γονείς του χτύπησαν «διάνα», όπως αποκαλύπτει το προσκλητήριο για τη στιγμή που θα έμπαινε στην κολυμπήθρα. Στο προσκλητήριο το οποίο δημοσιοποίησε η ιστοσελίδα enwsi.gr, που μοιάζει σαν πρωτοσέλιδο της «Ωρας των Σπορ», αναφέρεται: «Πρώτη επίσημη παρουσίαση του νέου επιθετικού της ΑΕΚ. Προπονητές: Οι γονείς του Ηλίας και Βασιλική. Χορηγός: Ο νονός του».

Και μετά λένε πως είναι δύσκολο να προβλέψεις το μέλλον…