Στο φουλ δουλεύουν οι μεταγραφικές μηχανές της Γαλατασαράι έπειτα και από την έλευση του Τσέζαρε Πραντέλι στον πάγκο. Ο σύλλογος της Κωνσταντινούπολης, σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου, θέλει να κάνει την έκπληξη με τον Μάριο Μπαλοτέλι.

Αυτή μπορεί να μην είναι η πρώτη φορά που το όνομα του ιταλού φορ έρχεται στο προσκήνιο, ωστόσο η «Fanatik» αναφέρει, πως η διοίκηση είναι έτοιμη να χτυπήσει την πόρτα της Μίλαν και να ξεκινήσει δυναμικά τις διαπραγματεύσεις.
Το επιτελείο της «Γαλατά» πάντως κρατάει μικρό καλάθι για την περίπτωση του Μπαλοτέλι, αφού δεδομένα πρόκειται για μια δύσκολη περίπτωση. Έτσι, ο Τσέζαρε Πραντέλι έχει παραδώσει λίστα με εναλλακτικές περιπτώσεις παικτών και μέσα στα ονόματα βρίσκεται και αυτό του Γιώργου Σαμαράς.

Ο έλληνας διεθνής φορ, που έμεινε ελεύθερος από την Σέλτικ, ανάμεσα στις ομάδες που απασχολεί βρίσκονται και οι Τούρκοι, οι οποίοι μάλιστα αναφέρονται με καλά λόγια για το προφίλ του. Εκτός από τον Sam, στις εναλλακτικές του Πραντέλι βρίσκονται και τα ονόματα των Οσβάλντο και Τζακερίνι.

Πηγή: Sport-fm.gr