Την καθιερωμένη ανάλυσή του για τη διαιτησία των αγώνων της 18ης αγωνιστικής της Super League 1 δημοσιοποίησε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Η ανάλυση αυτή αναμενόταν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, δεδομένου ότι σηκώθηκε αρκετή… σκόνη για τις αποφάσεις στο Ατρόμητος – Ολυμπιακός, ενώ υπήρξαν και παράπονα από πλευράς ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα από τον Βιεϊρίνια, για ένα πέναλτι στο ματς της Τούμπας με την ΑΕΚ.

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής «άδειασε» ουσιαστικά για τα σφυρίγματά του τον ρέφερι Τσαγκαράκη και την παρουσία του Παπαπέτρου στο VAR για το παιχνίδι του Περιστερίου. Συγκεκριμένα, σημείωσε ότι έπρεπε να δοθεί πέναλτι στο χέρι του Σεμέδο, ενώ θα έπρεπε να αποβληθεί ο Μπα για την κλωτσιά του εκτός φάσης.

Για τη φάση του Μπουχαλάκη επισήμανε ότι καλώς δέχθηκε κίτρινη (και όχι κόκκινη), ενώ τόνισε ότι το ίδιο θα έπρεπε να γίνει και με τον Στρούγγη και εκτίμησε ότι δεν υπήρξε φάουλ του Μπρούμα στο γκολ των «ερυθρόλευκων».

Όσο για το ντέρμπι «δικεφάλων», ο Κλάτενμπεργκ συμπεριέλαβε στην ανάλυσή του μόνο τη φάση στην οποία ζήτησαν πέναλτι οι Θεσσαλονικείς, εξηγώντας ότι καλώς δεν του δόθηκε, καθώς δεν υπάρχει παράβαση του Λόπες στον Ουάρντα.

Δείτε το σχετικό βίντεο: