Παναιτωλικός και Λαμία σημάδεψαν πέντε φορές τα δοκάρια αλλά ούτε μία τα δίχτυα, στη μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ο αγώνας είχε μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες, αφού δίνουν μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού, οπότε δεν ήταν έκπληξη το γεγονός ότι έπαιξαν για τη νίκη. Η έκπληξη έγκειται στο γεγονός ότι ενώ έκαναν φάσεις και είχαν πέντε δοκάρια συνολικά, γκολ δεν έβαλε καμία εκ των δύο, οπότε μοιράστηκαν τα πάντα.

Ο Παναιτωλικός θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ στο 2′ με τον Βέργο αλλά αυτός από καλή θέση έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, όπως έκανε και ο Μπα στο 9′, για τη Λαμία, σε εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση. Γενικά, στη συνέχεια του πρώτου μέρους οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που έπαιζαν καλύτερα, ήλεγχαν την κατάσταση και είχαν και δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τους Καραμάνο και Ρόμανιτς, αλλά κανείς τους δεν βρήκε δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 53′ η Λαμία είχε δεύτερο δοκάρι, αυτή τη φορά με προβολή του Τζανετόπουλου από κοντά, για να απαντήσει ο Παναιτωλικός στο επόμενο λεπτό επίσης με το δεύτερο δοκάρι του, μετά το σουτ του Μάζουρεκ.

Το ματς είχε μεγάλο ενδιαφέρον αλλά δεν είχε καλό ρυθμό από εκείνο το σημείο κι έπειτα, με τους Αγρινιώτες πάντως να έχουν και τρίτο δοκάρι, στο 74′, με την κεφαλιά του Αζάντι μετά το κόρνερ του Μπαρμπόσα.

Παναιτωλικός: Κνετ, Περέϊρα (84΄Ντάλσιο), Κωνσταντόπουλος, Τσιγγάρας (69΄Αρσούρα), Τσότσαλιτς, Λιάβας, Ντίας, Ταχάρ (84΄Γιάκολιτς), Μπαρμπόσα, Μάζουρεκ, Βέργος (69΄Αζάντι).

Λαμία: Επασί, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Μαρτίνεθ, Σκόνδρας, Μπεχαράνο, Τζανδάρης (67΄Ελμάρ), Ντελ Πίνο (79΄Πίτι), Ρόμανιτς, Μπα (33΄Καραμάνος), Αραμπούλι (78΄Προβυδάκης).