Ο Ζινεντίν Ζιντάν δέχθηκε κριτική για την περίπτωση του Λούκα Γιόβιτς. Ο Σέρβος επιθετικός που δεν μπόρεσε να στεργιώσει στη «βασίλισσα» σημείωσε δύο τέρματα στην επανεμφάνισή του με τη φανέλα της Αϊντραχτ.

Ο Ζιζού σε δηλώσεις του επεσήμανε ότι είναι τελείως διαφορετικό να παίζεις στη Ρεάλ Μαδρίτης και σε οποιοδήποτε άλλον σύλλογο, καθώς οι απαιτήσεις είναι διαφορετικές.

«Είναι εύκολο να κατηγορούν εμένα για το θέμα. Ήμουν πάντα τίμιος με τους παίκτες μου. Κάποια στιγμή με κατηγόρησαν και για τον Ρεγκιλόν. Όταν ένας παίκτης είναι στη Ρέαλ, ξέρει τι πρέπει να περιμένει. Ναι, είναι περίπλοκο θέμα. Ως ποδοσφαιριστή το έζησα, κάποια στιγμή ο ποδοσφαιριστής πρέπει να δείξει την ποιότητα του».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Αυτή είναι η υπόθεση του Γιόβιτς που είναι 21 χρονών. Η αγορά του ήταν μία καλή επιλογή για τη Ρεάλ. Είμαι χαρούμενος με αυτό που πέτυχε ήδη, του εύχομαι τα καλύτερα. Ελπίζω μια μέρα να κάνει το ίδιο και στη Ρεάλ. Το να παίζεις σε μία ομάδα και να παίζεις στη Ρεάλ είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα».