Με ωραία γκολ των Σάσα και Μπερτόλιο, ο Άρης νίκησε με 2-0 τον Βόλο και συνεχίζει την πολύ καλή πορεία του.

Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι έδειξαν τη διάθεσή τους να πιέσουν και αφού το έκαναν, τελικά άνοιξαν το σκορ στο 18′: Κίνηση σαν φορ από τον Σάσα που πήρε την πάσα του Γκάνεα και με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0. Λίγα λεπτά μετά, στο 23′, οι κίτρινοι πήγαν και για δεύτερο γκολ με τον Μάνο αλλά η μπάλα κόντραρε και στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν.

Η αλήθεια, πάντως, είναι ότι δεν τα κατάφεραν, με τον Άρη να παραμένει καλύτερος και να έχει μεγάλη ευκαιρία στο 38′ με τον Σίλβα για το 2-0. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου φλέρταρε με το γκολ και στο 48′ με τον Μάνο, όπως και στο 51′ με τον Σίλβα, αλλά κανείς εκ των δύο δεν βρήκε στόχο και στη συνέχεια ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε.

Μέχρι που ήρθε το τελευταίο 15λεπτο και οι Θεσσαλονικείς φόρτσαραν ξανά και κλείδωσαν τη νίκη. Οχι στο 80′, όταν ο Κλέιμαν σταμάτησε εντυπωσιακά τον Μπερτόλιο, αλλά στο 81′, όταν ο ίδιος παίκτης… πήρε ρεβάνς, αδειάζοντας τον Μήτογλου και εκτελώντας για το 2-0.

Αποτέλεσμα που διατηρεί τον Άρη στη 2η θέση και στο -6 από τον Ολυμπιακό, ενώ ο Βόλος είναι στην 6η.

Άρης: Μπουσέ, Σάκιτς, Γκάνεα, Ροζ, Μπεναλουάν, Ματίγια, Σάσα Λούκας (91′ Τσαγκαλίδης), Ματέο Γκαρσία, Μπρούνο Γκάμα (73′ Τζέγκο), Σίλβα (88′ Λόπεθ, Μάνος (73′ Μαντσίνι).

Βόλος: Κλέιμαν, Φεράρι, Σάντσεθ, Μήτογλου, Ντεντάκης, Ριένστρα, Μπαριέντος, Μπαρτόλο (89′ Γκρίλο), Περέα (74′ Μαρτίνες), Μπουένο (46′ Σάντος), Δουβίκας.