Με δήλωση του στην ιστοσελίδα της ΑΕΛ, ο Αλέξης Κούγιας σχολίασε την επιστολή του Βόλου στη Super League 1.

Σε αυτή την επιστολή, ο Βόλος έλεγε προς τους ανθρώπους της Λίγκας «να μαζέψετε τον υπερήλικα ποινικολόγο», ενώ γινόταν αναφορά και σε άσπρο πουκάμισο που θα φορέσει ανάποδα.

Αυτή την επιστολή, λοιπόν, τη σχολίασε ο Κούγιας με δήλωση του στην ιστοσελίδα της ΑΕΛ, στην οποία λέει τα εξής.

«Διάβασα μία ανακοίνωση της Πύδνα Κίτρους – Βόλος, που σίγουρα έγραψε αυτός που γέμισε με αφίσες με την φωτογραφία της πρώην γυναίκας του την Παλαιά Φώκαια στην Αθήνα, για να την εκδικηθεί για τις προτιμήσεις της και θα του απαντήσω και έχω ήδη απαντήσει, τόσο σε αυτόν, όσο και στο υπόλοιπο Δ.Σ. αυτής της ομάδας της Πιερίας, ότι για κάθε λέξη που γράφει δεν θα του φτάνει ο μισθός του για να με αποζημιώσει.

Προτιμώ το λευκό πουκάμισο που φοράω κάθε μέρα από το ριγέ πουκάμισο που φόρεσε αυτός στις φυλακές Ναυπλίου, που τον έχωσε η Ελληνική Δικαιοσύνη, πριν τον σώσει ο ευεργέτης του ο Μαρινάκης, γιατί πάλι έκλαιγε για τα παιδιά του, δίνοντας στην πρώην γυναίκα του που τον ξεφτιλίζει κάθε μέρα μαζί με τον Οικονομίδη, 300.000€, τα οποία αυτή η αντρούκλα δεν του έχει επιστρέψει.

Δυστυχώς για σένα η δικαιοσύνη θα είναι και πάλι αμείλικτη και τα αδικήματα εις βάρος της γυναίκας σου, σημαίνουν νέα έκπτωση. Στα δικαστήρια από αύριο θα έλθω ο ίδιος και όχι οι βοηθοί μου».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.