Με αρκετές αλλαγές σε σχέση με το ντέρμπι, ο Ολυμπιακός παίζει με την Ηλιούπολη (17:00, conn-x TV sport1) στο Αιγάλεω, για την πρόκρισή στην επόμενη φάση του κυπέλλου, όπου θα παίξει με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μετά την ήττα στο ΟΑΚΑ αναμένεται να ξεκουράσει βασικούς και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς παίκτες, προκειμένου να δείξει ότι τους υπολογίζει εν όψει των υποχρεώσεων της ομάδας στο πρωτάθλημα. Ο Βάσκος προπονητής θα παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-4-1-1.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Πάρντο, με την τετράδα της άμυνας να αποτελείται από τους Γκαλίτσιο, Μοντέστο, Ποτουρίδη και Χολέμπας. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Γιάννης Παπαδόπουλος και ο Ουρτάδο, με τον Ζαϊρί στα αριστερά και τον Ρόμενταλ στα δεξιά. Πιο μπροστά θα παίξει ο Νέμεθ, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ένας εκ των Μήτρογλου ή Πάντελιτς.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Μπράβο, Ντουντού, Φετφατζίδης και Φουστέρ. Εκτός έμειναν οι Μέγιερι, Ριέρα, Τοροσίδης, Μιραλάς, Ιμπαγάσα, Αβραάμ Παπαδόπουλος και Νίκος Παπαδόπουλος, οι οποίοι θα προπονηθούν στις 10:30 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη.

«Πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ το παιχνίδι και να είμαστε σοβαροί από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα», ανέφερε αρχικά ο 46χρονος προπονητής στους παίκτες του, για να προσθέσει στη συνέχεια: «Ο αγώνας είναι νοκ άουτ και δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για λάθος».

Πηγή: gazzetta.gr