Μηδαμινές είναι οι πιθανότητες ο Αλέξης Τζόρβας να μετακομίσει στο Ηράκλειο για λογαριασμό του Εργοτέλη, ενώ οι Κρητικοί ευλπιστούν ότι θα καταφέρουν να συμφωνήσουν με τον Μιχάλη Σηφάκη.

Εκτός από την υπόθεση του Αλβάρο Μεχία που φέρεται να είναι στην πόρτα της εξόδου, στον Εργοτέλη βρίσκονται σε επαφές και για τους παίκτες που θα αποκτηθούν και θα ενισχύσουν το υπάρχον ρόστερ της ομάδας.

Οι Κρητικοί επιθυμούν να ξεκινήσουν το «χτίσιμο» εν όψει της νέας σεζόν από τον… άσο, όπου ήταν ψηλά στη σχετική λίστα ο Αλέξης Τζόρβας και ο Μιχάλης Σηφάκης.

Για τον πρώτο φαίνεται πως δεν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να υπάρξουν οι σχετικές επαφές, ενώ για τον δεύτερο υπάρχουν κάποιες ελπίδες που αυξήθηκαν μετά την ανακοίνωση του «διαζυγίου» του με τον Ατρόμητο.

Μάλιστα, ο Κρητικός τερματοφύλακας δεν εμφανίστηκε αρνητικός στην πρώτη κρούση που του έγινε από την πλευρά του συλλόγου, αλλά θα ήθελε προτού απαντήσει να δει αν υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες (έχει ακουστεί ότι ενδιαφέρει και την ΑΕΚ).

Από εκεί και πέρα, στα υπ’ όψιν της διοίκησης φαίνεται πως είναι και ο Ανδρέας Γιαννιώτης, ο οποίος ανήκει στον Ολυμπιακό και έκανε πολύ καλή χρονιά με τη φανέλα του Φωστήρα στη Football League.

Πηγή: sport-fm.gr