«Σενάρια τα περί αγοράς ΑΦΜ»

Η ανακοίνωση της «κίτρινης» ΠΑΕ για τη φημολογία για νέο αριθμό φορολογικού μητρώου


ΑΘΛΗΤΙΚΑ
23:30
23/05/2014
«Σενάρια τα περί αγοράς ΑΦΜ»
loading

Τέλος στο σίριαλ σχετικά με την προοπτική αγοράς ΑΦΜ άλλης ΠΑΕ βάζει ο Άρης. Μετά την Κοινωνία Μελών και το μέλος της διοίκησης, Βασίλη Φουρλίγκα, ανακοίνωση εξέδωσε και η ΠΑΕ.

Σύμφωνα με αυτήν, δεν υπάρχει καμία πρόθεση να συμβεί κάτι τέτοιο, ενώ τονίζεται πως επιφυλάσσεται να ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμά της σε περίπτωση που τέτοιου είδους σενάρια συνεχιστούν.

Η ανακοίνωση:

«Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Άρης δηλώνει κατηγορηματικά πως κανένα μέλος του δεν ενεπλάκη σε καμία συζήτηση περί υποτιθέμενης αγοράς ΑΦΜ, ούτε έχει εξουσιοδοτήσει κάποιον από την οικογένεια του Άρη να μετάσχει σε τέτοιου είδους συζητήσεις για λογαριασμό του. Τονίζουμε για πολλοστή φορά ότι ουδέποτε μας απασχόλησε η προοπτική αγοράς οποιουδήποτε ΑΦΜ και ούτε πρόκειται να μας απασχολήσει στο μέλλον.

Καλούμε τον κόσμο της ομάδας να κλείσει τα αυτιά του στην παντελώς αβάσιμη φημολογία που ως μόνο στόχο έχει να πλήξει την αξιοπρέπεια, την υπερηφάνεια και το πρεστίζ του συλλόγου μας και να τορπιλίσει την προσπάθεια που γίνεται σε όλα τα μέτωπα.

Η ΠΑΕ Άρης καθιστά σαφές πως δεν πρόκειται να σχολιάσει περαιτέρω τα ευφάνταστα σενάρια που βλέπουν τελευταία το φως της δημοσιότητας και επιφυλάσσεται να ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμά της, εναντίον οποιουδήποτε θίγει τον σύλλογό μας».

Πηγή: Sport-fm.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει