Το αυτογκόλ του Πασαλίδη έδωσε στον Άρη τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης στο Κλεάνθης Βικελίδης και τον κράτησε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η πρώτη καλή φάση του ματς ήταν στο 15′ και ήταν για τους Θεσσαλονικείς, με τον Παπαδόπουλο να αποκρούει στην προσπάθεια του Μαντσίνι εντός περιοχής. Στο 25′, όμως, ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων να πλησιάσουν στο γκολ, με τον Πασαλίδη να κάνει την κεφαλιά από κοντά και τον Σιαμπάνη να αποκρούει εντυπωσιακά. Αυτές ήταν οι δύο καλύτερες πιο σημαντικές στιγμές του πρώτου ημιχρόνου, στο οποίο δεν υπήρξε γκολ αλλά υπήρξαν οι διαμαρτυρίες του Αστέρα για ένα πέναλτι που ζήτησε ο Μπαράλες και το οποίο δε δόθηκε, μετά την εξέταση του VAR.

Το ματς παρέμενε σε ισορροπία ως το 55′, όταν ο Γκάμα έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Πασαλίδης στην προσπάθεια του να απομακρύνει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, γράφοντας το 1-0 για τον Άρη. Αμέσως μετά, στο 57′, ο Μαντσίνι είχε ευκαιρία για το 2-0 αλλά δεν το έκανε, όπως δεν το έκανε και ο Σίλβα στο 67′ μετά την κούρσα του και το σουτ που επιχείρησε όταν πάτησε περιοχή.

Οι κίτρινοι ήλεγχαν την κατάσταση και στο 84′ είχαν νέα μεγάλη ευκαιρία για το δεύτερο γκολ, αλλά ο Μάνος νικήθηκε από τον Παπαδόπουλο στο τετ α τετ και το σκορ έμεινε στο 1-0. Το οποίο, τελικά, έκανε τη δουλειά για τον Άρη -αφού στο 91′ ο Σιαμπάνης απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Μπαράλες- και πήρε ακόμη τρεις βαθμούς, πήγε στους 16 και παραμένει στην 1η θέση και στο +3 από τον Ολυμπιακό!

Άρης: Σιαμπάνης, Σούντγκρεν, Μπεναλουάν, Δεληζήσης, Σάκιτς, Ματίγια (86′ Λόπεθ), Τζέγκο, Γκαρσία, Μαντσίνι (61′ Σίλβα), Γκάμα (77′ Κάτσε), Μάνος.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Σουάρεθ, Πασαλίδης (90′ Φερνάντες), Τασουλής, Μουνάφο, Βαλιέντε (72′ Ιγκλέσιας), Ριέρα (61′ Γκόμες), Κρέσπι (61′ Ορόσκο), Τίλικα, Μπαράλες.