Ένα θέμα αναφορικά με την καταβολή των πριμ σε αθλητές/τριες, οι οποίοι/ες από το 2016 και μετά είχαν διάκριση σε Παγκόσμιο ή Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου ήρθε στη δημοσίότητα τις προηγούμενες ημέρες. Ωστόσο, αυτο αναμένεται να λυθεί, έπειτα από παρέμβαση του Λευτέρη Αυγενάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων από την πλευρά των πρωταθλητών/τριών, τους μεταφέρθηκε ότι ο υφυπουργός Αθλητισμού αναμένεται άμεσα να προχωρήσει σε διάταξη, η οποία θα διορθώσει την ασάφεια που υπήρχε στον νόμο 2725/99 (αρθ.34), προκειμένου να γίνεται κατανοητό ότι θα πριμοδοτούνται οι επιτυχίες των πρωταγωνιστών στις συγκεκριμένες διοργανώσεις, όπως συμβαίνει με τις επιτυχίες στον ανοικτό στίβο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η επέμβαση της Πολιτείας αναμένεται να αποβάλει το… άγχος που προέκυψε στους αθλητές/τριες, ειδικά σε μία χρονιά που είναι Ολυμπιακή -έπειτα από τη μετάθεση των Αγώνων στο Τόκιο για το 2021 λόγω κορονοϊού- και άπαντες έχουν εστιάσει στην προετοιμασία τους ενόψει του κορυφαίου αυτού αθλητικού γεγονότος.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.