Με δύο γκολ του Δουβίκα ο Βόλος νίκησε με 2-1 την ουραγό Λαμία εκτός έδρας.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο ματς, ήταν αυτοί που προσπαθούσαν περισσότερο για κάτι καλό επιθετικά και μπορεί να στάθηκαν άτυχοι στο 23′ με την αναγκαστική αλλαγή του Σάντσες, αλλά στο επόμενο λεπτό άνοιξαν το σκορ: Λάθη της άμυνας των γηπεδούχων, ο Δουβίκας μπήκε στην περιοχή από δεξιά και με διαγώνιο σουτ έκανε το 0-1.

Παρ’ όλα αυτά, η Λαμία θα μπορούσε να ισοφαρίσει πριν το ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 45′, όταν πήρε πέναλτι για χέρι του Κολόμπο, αλλά ο Γκαραβέλης απέκρουσε την εκτέλεση του Μπιανκόνι. Αυτός, πάντως, πήρε την «εκδίκηση» του στο 48′, όταν μετά το γύρισμα του Χατζηστραβού έκανε το 1-1 από κοντά.

Σκορ που έμεινε ως το 64′, όταν και πάλι ο Δουβίκας, από κοντά αυτή τη φορά μετά το γύρισμα του Μαρτίνες, βρήκε δίχτυα και έγραψε το 1-2, με το οποίο ο Βόλος πήρε τη νίκη, αφήνοντας στη Λαμία στην τελευταία θέση χωρίς βαθμό.

Λαμία: Θεοδωρόπουλος, Σκόνδρας, Σαραμαντάς, Αντέγιο, Βύντρα, Παλαβαντισβίλι, Μπεχαράνο (75′ Μπουλούλης), Χατζηστραβός (75′ Αραμπούλι), Καραμάνος, Βασιλόγιαννης (46′ Ντέλετιτς), Μπιανκόνι.

Βόλος: Γκαραβέλης, Τέκιο (55′ Γκουαροτσένα), Φεράρι, Κολόμπο, Σάντσες (23′ Δημόπουλος), Τσοκάνης, Ριένστρα, Περέα (81′ Κιάκος), Δουβίκας, Μπαριέντος (55′ Ντεντάκης), Μαρτίνες.