Πεπεισμένος είναι ο Ράντομιρ Άντιτς ότι οι τελευταίες κακές εμφανίσεις του Λιονέλ Μέσι είναι μια αντίδραση του Αργεντινού άσου προς τον προπονητή του.

Όπως τόνισε, δεν αρέσει στον επιθετικό της Μπαρτσελόνα να αγωνίζεται στα πλάγια της επίθεσης και για αυτό τον λόγο δεν συμμετέχει ενεργά μέσα στο παιχνίδι των Καταλανών.

«Ο Μέσι δεν τρέχει και τόσο πολύ γιατί ο προπονητής του είπε να παίζει ως εξτρέμ. Αυτός ήταν ο τρόπος του Μέσι να πει: “Αν θέλεις να παίζω στα πλάγια, θα κάνω ακριβώς αυτό”», ανέφερε αρχικά ο πρώην τεχνικός των «μπλαουγκράνα» και πρόσθεσε:

«Αυτή η κατάσταση είναι αρκετά παρόμοια με αυτό που έγινε μεταξύ του Φαν Γκάαλ και του Ριβάλντο. Ο Φαν Γκάαλ ανάγκασε τον Ριβάλντο να παίζει στα αριστερά και κάθε φορά που είχε την μπάλα, απλά την επέστρεφε στον Γουίστον Μπογκάρντε».

Ο 65χρονος Σέρβος συμπλήρωσε: «Είναι σαφές ότι η Μπαρτσελόνα έχει ένα μεγάλο πρόβλημα. Πως πρόκειται να αγωνίζεται με τον Μέσι, τον Νεϊμάρ και τον Ινιέστα μέσα στην ομάδα;» και κατέληξε:

«Δεν νομίζω ο Μέσι να δεχτεί να παίζει στα άκρα μετά από τα τόσα που έχει κάνει για την Μπαρτσελόνα. Θα πει: «Αν θέλεις να παίζω στα πλάγια, θα παίζω εκεί, αλλά το αν συμμετέχω στο παιχνίδι είναι ένα άλλο πράγμα…»

Πηγή: sport-fm.gr