Σε μια πολύ όμορφη κίνηση προχωράει η ΑΕΚ ενόψει της εισόδου στο νέο γήπεδο, φτιάχνοντας κέρινα ομοιώματα των μεγάλων μορφών της.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε πει από την πρώτη στιγμή ότι στο νέο γήπεδο της Ένωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια θα τιμηθούν όλοι όσοι έγραψαν την ιστορία της ομάδας και αυτό θα γίνει με την… παρουσία τους στο μουσείο που θα υπάρχει. Μουσείο για την ΑΕΚ και για τον προσφυγικό ελληνισμό.

Οι ετοιμασίες έχουν ήδη αρχίσει, λοιπόν, με την Ένωση να δημοσιεύει στη σελίδα της στο Facebook αρχικά φωτογραφίες από το κέρινο ομοίωμα του Λούκα Μπάρλου, για τον οποίο έγραψε τα εξής: «Η ιστορία μας θα μείνει για πάντα ζωντανή! Oι μεγάλες μορφές, που σημάδεψαν αυτόν τον πρώτο αιώνα της μεγάλης διαδρομής, θα είναι για πάντα εδώ! Ανάμεσά μας! Στο μουσείο της ιστορίας της ΑΕΚ, αλλά και στο μουσείο του προσφυγικού ελληνισμού, στο νέο μας γήπεδο!

Με τη μορφή του μεγάλου Λουκά Μπάρλου να δεσπόζει για πάντα για να θυμούνται οι παλαιοί και να μαθαίνουν οι νέοι! Η κατασκευή των κέρινων ομοιωμάτων των μεγάλων μορφών, όχι μόνο ποδοσφαιρικών, της κιτρινόμαυρης ιστορίας βρίσκεται στην τελική φάση της υπέροχης δημιουργίας»!

Η ιστορία μας θα μείνει για πάντα ζωντανή! Oι μεγάλες μορφές, που σημάδεψαν αυτόν τον πρώτο αιώνα της μεγάλης…

Posted by AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ on Saturday, September 26, 2020

Στη συνέχεια, ακολούθησε η ανάρτηση με το κέρινο ομοίωμα του Μίμη Παπαϊωάννου, με το μήνυμα της ΠΑΕ να είναι το εξής: «Ο μεγάλος Μίμης Παπαϊωάννου, ο διαχρονικός αρχηγός της ΑΕΚ, θα είναι για πάντα ανάμεσά μας! Ο Μίμης Παπαϊωάννου έτοιμος να μπει και πάλι στο γήπεδο και να μας μαγέψει ξανά! Οταν η τελειότητα συναντά την κιτρινόμαυρη ιστορία και τις τεράστιες μορφές της ομάδας μας»!

Ο Μίμης Παπαϊωάννου έτοιμος να μπει και πάλι στο γήπεδο και να μας μαγέψει ξανά! Οταν η τελειότητα συναντά την…

Posted by AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ on Saturday, September 26, 2020