Κάλεσμα στον κόσμο της Καλλονής απηύθυνε ο σύνδεσμος της ομάδας στην Αθήνα ενόψει της αναμέτρησης με τον Πανθρακικό (6/4) στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, η οποία είναι η τελευταία… εντός έδρας για την ομάδα της Μυτιλήνης.

Ο σύνδεσμος Καλλονής ζήτησε τη στήριξη του κόσμου στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα να εξασφαλίσει με μαθηματικό τρόπο την παραμονή στην κατηγορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αγαπητοί μας Λέσβιοι της Αττικής

Το καμάρι της Λέσβου μας, η Αθλητική Ένωση Λεκανοπεδίου Καλλονής (Α.Ε.Λ. Καλλονής), διαπρέπει στους αγωνιστικούς χώρους της Α Εθνικής ποδοσφαίρου. Στην δύσκολη οικονομικά περίοδο της κρίσης που βιώνουμε όλοι μας στην Ελλάδα, η εξαιρετική αγωνιστική παρουσία της Ομάδα μας, είναι η καλύτερη προβολή για την Λέσβο σε όλη την χώρα.
Σας καλούμε να στηρίξετε έμπρακτα όλοι με την παρουσία σας στο ΟΑΚΑ την ΚΥΡΙΑΚΗ 19.00, την υπερπροσπάθεια της ομάδας μας να νικήσει τον Πανθρακικό και να παραμείνει και μαθηματικά στην Ά Εθνική Κατηγορία, γράφοντας για δεύτερη φορά ιστορία για το Ποδόσφαιρο της αγαπημένης μας ΛΕΣΒΟΥ.

Εκ μέρους της διοίκησης του Συνδέσμου

Με τιμή,

Δρ. Ευστράτιος Καλογήρου».

Πηγή: sport-fm.gr