Όλες κι όλες δύο συμμετοχές με συνολικά 90 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο μετρά ο Κώστας Μήτρογλου με τη φανέλα της Φούλαμ, αλλά είναι πολύ πιθανό να περιοριστεί σε αυτά για τη φετινή περίοδο.

Πλήθος αγγλικών δημοσιευμάτων μεταφέρει την έντονη ανησυχία που υπάρχει στις τάξεις της ομάδας του Λονδίνου πως η ακριβότερη μεταγραφή της (κόστισε περί τα 15 εκατ. ευρώ η αγορά του από τον Ολυμπιακό) δεν θα αγωνιστεί ξανά φέτος.

Ο 25χρονος φορ βρίσκεται εδώ και δέκα μέρες στην Ιταλία, όπου ακολουθεί αποθεραπεία σε εξειδικευμένο κέντρο, ενώ εκτιμάται πως θα χρειαστεί να παραμείνει εκεί για άλλες δύο εβδομάδες. Όλα αυτά κι ενώ στη Φούλαμ απομένουν μόλις έξι αγώνες για να προσπαθήσει να αποφύγει τον υποβιβασμό (απέχει πέντε βαθμούς έχοντας και ματς περισσότερο από την… ασφαλή 16η θέση), με τον τελευταίο της να είναι προγραμματισμένος για τις 11 Μαΐου.

Την υπόθεση Μήτρογλου παρακολουθούν με αγωνία και οι άνθρωποι της Εθνικής, καθώς είναι βασικό στέλεχος της ομάδας με σημαντική συμβολή στην πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και θεωρείται απαραίτητος για τα γήπεδα της Βραζιλίας.

Πηγή: sport-fm.gr