Είναι πιθανό το ενδεχόμενο μετά τον Μπάρκα, τον Γιακουμάκη, τον Οικονόμου, να προκύψει και νέα μεταγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή τούτο το καλοκαίρι για την ΑΕΚ. Κι αυτή να είναι του Μιχάλη Μπακάκη…

Κι αυτό διότι το ενδιαφέρον που υπάρχει από την Λεγανές δεν το προσπερνάει έτσι απλά ο Έλληνας διεθνής ακραίος αμυντικός. Αντιθέτως το σκέφτεται σοβαρά και αρκετά δυνατά πλέον το ενδεχόμενο μετανάστευσης!

Ο ατζέντης του αμυντικού της ΑΕΚ ενημέρωσε σχετικά τον πελάτη του και αφού άκουσε ότι δεν είναι αρνητικός προχώρησε σε σχετική ενημέρωση και στο club προκειμένου να είναι σωστός απέναντι σε όλους. Ο Μπακάκης έχει πλέον σοβαρά στο μυαλό του το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε μεταγραφή και να φύγει από την Ελλάδα. Ωστόσο όλα θα ξεκαθαρίσουν στο άμεσο μέλλον αφού σε ότι αφορά τα οικονομικά δεδομένα ενός τέτοιου deal δεν είναι ακόμη ξεκάθαρα από όλες τις πλευρές.

Ο διεθνής αμυντικός δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο, αντίθετα το άφησε ορθάνοιχτο και με καλά ποσοστά υλοποίησης μιας τέτοιας μεταγραφής του, ωστόσο θέλει να το σκεφτεί και να αποφασίσει σχετικά αφού κάνει καθοριστικές κουβέντες με ανθρώπους της εμπιστοσύνης του και προφανώς και τον εαυτό του… Με την επιστροφή του θα τα βάλει όλα κάτω και θα αποφασίσει για την Λεγανές που επαναλαμβάνουμε πλέον το σκέφτεται σοβαρά.

Πηγή: gazzetta.gr