Σίγουρος ότι ο Άρης θα βρει το δρόμο του με τη βοήθεια του κόσμου, εμφανίστηκε ο Νίκος Γκάλης στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 100 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου.

Ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ αναφέρθηκε και στην επίλύση των προβλημάτων λέγοντας: «Δεν είναι μόνη λύση τα λεφτά, χρειάζεται ένας συνδυασμός και με το συναίσθημα, την αγάπη για το σύλλογο».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Γκάλης στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Μετρόπολις»:

Για τους εορτασμούς (25/3) της συμπλήρωσης 100 χρόνων από την ίδρυση του Άρη:

«Η γιορτή είναι για τα 100 χρόνια και αυτό είναι το σημαντικό. Τα προβλήματα παραμένουν προβλήματα και πρέπει να λυθούν. Πιστεύω ότι όσο υπάρχει ο λαός, υπάρχει και η ελπίδα. Ο Άρης έδωσε τόσες χαρές στους φιλάθλους και αν είναι ενωμένος ο κόσμος, τότε θα λυθούν τα προβλήματα».

Για το αν η εύρεση οικονομικής λύσης αρκεί, ώστε ο Άρης να ξαναβρεί τον δρόμο του:

«Το μπάσκετ αλλά και το ποδόσφαιρο έχουν γίνει επαγγελματικά, από τη στιγμή που έχεις χρήματα, μπορείς και να επιβιώσεις. Δεν είναι όμως μόνη λύση τα λεφτά, χρειάζεται ένας συνδυασμός και με το συναίσθημα, την αγάπη για το σύλλογο».

Για την περσινή βράβευσή του από την ΚΑΕ Άρης:

«Εκτός από μένα το χάρηκε και ο κόσμος, ο καθένας που έχει προσθέσει κάτι σε αυτό το μεγάλο σύλλογο πρέπει να τιμηθεί ανάλογα».

Για την φετινή προσπάθεια στον μπασκετικό Άρη και αν μπορεί να συνοδευτεί με επιτυχίες:

«Αυτό ευχόμαστε όλοι. Τα παιδιά κάνουν μεγάλη προσπάθεια, αλλά κι εκεί θέλει ανθρώπους που αγαπούν την ομάδα και που μπορούν να βοηθήσουν οικονομικά. Στο μπάσκετ ίσως μπορείς πιο εύκολα να κάνεις ομάδα απ’ ότι στο ποδόσφαιρο».

Για το αν του έχει ζητηθεί κάποια βοήθεια από τον ποδοσφαιρικό Άρη, ο οποίος περνάει δύσκολες στιγμές:

«Δεν έκανα κάποια συζήτηση πάνω σε αυτό, δεν έχω κάποια ιδιαίτερη σχέση με το ποδόσφαιρο. Αν μπορώ όμως να βοηθήσω θα το κάνω».

Πηγή: Sport-fm.gr