Τις επαφές του προέδρου του Παναιτωλικού, Φώτη Κωστούλα, με την Μπράγκα για την παραμονή του Ροντρίγκο Γκάλο αποκάλυψαν πορτογαλικά δημοσιεύματα.

Σύμφωνα με την SportDay, προτεραιότητα για τους Αγρινιώτες αποτελούν οι περιπτώσεις του Βραζιλιάνου μπακ και του Φλοράν Ανέν.

Μάλιστα, για τον πρώτο απαιτείται ένα ποσό της τάξεως των 600.000 ευρώ για την αγορά του. Για τον Γάλλο άσο αποφασίστηκε πως αν δεν καταφέρει να πείσει για την παραμονή του, τότε θα δοθεί εκ νέου δανεικός στα «καναρίνια».

Από εκεί και πέρα, οι Πορτογάλοι αναγνώρισαν πως η εξέλιξη των παικτών τους είναι τεράστια στον Παναιτωλικό, κάτι που οφείλεται στην εξαιρετική δουλειά που γίνεται σε προπονητικό και οργανωτικό επίπεδο.

Για αυτό τον λόγο δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο οι Αγρινιώτες να αποκτήσουν και άλλους δανεικούς από την Μπράγκα.

Με αυτό το καθεστώς και άλλες αξιόλογες περιπτώσεις παικτών, όπως οι Εντίνιο (γνωστός μας από τη θητεία του στην ΑΕΚ, είναι στην Καϊσερισπόρ), Ραφαέλ Πορσέλις (27 ετών, φορ, έχει πετύχει 8 γκολ με τη Φεϊρένσε), Πέδρο Σάντος (25 ετών, εξτρέμ στη Ρίο Αβε), Βαγιέντε (22 ετών, μεσοεπιθετικός, στη Φεϊρένσε) και Γιαζάλντε (25 ετών, φορ στη ρουμανική Αστρα).

Πηγή: sport-fm.gr