Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την επέκταση συμβολαίου του Λιονέλ Μέσι με την Μπαρτσελόνα μέχρι το 2018, αλλά οι Καταλανοί σχεδιάζουν νέα συμφωνία με τον Αργεντινό σταρ για να τον κρατήσουν μέχρι το 2020. Αυτή τη στιγμή ο «Λέο» δεν είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ομάδας, καθώς εισπράττει 16 εκατ. ευρώ το χρόνο «καθαρά», ενώ ο Νεϊμάρ 18-20 εκατ. ευρώ.

Ασφαλώς αυτό δεν… αρέσει στον 26χρονο σταρ και έχει ήδη σταλεί το μήνυμα στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα πως πρέπει να αποκατασταθεί αυτή η «αδικία».

Εκείνη προτίθεται να κάνει το χατίρι στον Μέσι με νέα αναπροσαρμογή κι επέκταση συμβολαίου, με αποδοχές που θα ανέρχονται στα 25 εκατ. ευρώ ετησίως.

Με τη φορολογία να αυξάνει το κόστος για το σύλλογο στα 50 εκατ. ευρώ το χρόνο και τη διάρκεια του συμβολαίου να είναι πενταετής, η Μπαρτσελόνα θα επιβαρυνθεί με 250 εκατ. ευρώ για να έχει στις τάξεις της τον Μέσι.

Πάντως σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα η διοίκηση της Μπαρτσελόνα δεν… βιάζεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον Μέσι, γιατί ήδη ο προϋπολογισμός της ομάδας είναι επιβαρυμένος και στα άμεσα σχέδια είναι η ανακαίνιση του «Καμπ Νου».

Πηγή: sport-fm.gr