Προβληματική είναι εσχάτως η συνεργασία Μέσι και Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα, κάτι που παραδέχτηκε και ο προπονητής της ομάδας, Χεράρδο Μαρτίνο, στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της ρεβάνς με τη Μαν. Σίτι για τους «16» του Champions League.

«Οι δυο τους δεν έχουν παίξει πολύ μαζί λόγω τραυματισμών. Στις αρχές είχαν καλή συνεργασία, αλλά στα τελευταία παιχνίδια δεν βρίσκονται καλά στο γήπεδο. Δεν μπορώ να εγγυηθώ πως πάντα θα συνεργάζονται καλά επειδή ο ένας είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο και ο άλλος ο επόμενος καλύτερος παίκτης στον κόσμο», τόνισε.

Όσο για το αν η ομάδα του θα υπερασπιστεί το 2-0 του πρώτου αγώνα στον αγώνα της Τετάρτης στο «Καμπ Νου», έδειξε να περιβάλει με εμπιστοσύνη τους παίκτες του παρότι οι Καταλανοί περνούν περίοδο κρίσης. «Στο Μάντσεστερ κάναμε πολύ καλό παιχνίδι και δεν βλέπω το λόγο να μην το επαναλάβουμε. Είμαι βέβαιος πως θα παίξουμε καλά. Μπορεί να μην βρισκόμαστε στην καλύτερη κατάσταση και να προερχόμαστε από αρνητικά αποτελέσματα, αλλά υποστηρίζω τους παίκτες μου 100% και είμαι σίγουρος πως αυτοί μπορούν να μας επαναφέρουν στις επιτυχίες. Δεν έχουμε εξασφαλίσει πάντως την πρόκριση και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Η Σίτι θα κάνει κάποιες αλλαγές, ο Αγουέρο είναι πολύ επικίνδυνος, ενώ υπάρχουν και άλλοι πολλοί παίκτες που μπορούν να μας δημιουργήσουν προβλήματα», δήλωσε.

Πηγή: Sport-fm.gr