Μετά τις ανανεώσεις των Λαζαρίδη, Ταυλαρίδη που έχουν ανακοινωθεί, αλλά και αυτή του Γιώργου Παράσχου που είναι καθαρά τυπικό θέμα στον Ατρόμητο παίρνουν σειρά άλλες τρεις υποθέσεις.

Πρόκειται για τους Πίτου Γκαρσία, Εντουάρντο Μπρίτο και Λουίτζι Τσενάμο. Ήταν σίγουρο ότι οι «μπλε» μετά το αίσιο τέλος με τους δύο βασικούς στόπερ της ομάδας θα έκαναν προσπάθεια να κρατήσουν τους συγκεκριμένους παίκτες. Πλέον, το θέμα τους έχει προχωρήσει αρκετά σε σημείο που υπάρχει σιγουριά ότι θα μείνουν και αυτοί.

Γκαρσία και Μπρίτο έχουν ενημερωθεί για τις προθέσεις της διοίκησης, που περιμένει τους παίκτες για να υπογράψουν. Άμεσα θα γίνει συζήτηση και με τον 34χρονο πορτιέρο, που πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν, με αποκορύφωμα την εμφάνιση της περασμένης Κυριακής με τον Παναιτωλικό στον Αγρίνιο, όταν και αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης.

Μάλιστα, αναμένεται να του γίνει σημαντική αναπροσαρμογή στις αποδοχές του Τσενάμο, ο οποίος έχει κρατήσει το «μηδέν» στις 13 από τις 22 συμμετοχές στη φετινή Superleague.

Πηγή: sport-fm.gr