Ο νέος κύκλος, πολύ πιο αναλυτικών εξετάσεων που έκανε ο Αχιλλέας Πούγγουρας το απόγευμα της Τετάρτης (15/07) σε εξειδικευμένη κλινική, επιβεβαίωσε αυτό που είχε εντοπίσει και το ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού, ως προς το πρόβλημα που ταλαιπωρεί τον 24χρονο αμυντικό, εδώ και περίπου ένα τετράμηνο.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ – ΜΠΕ το κύριο πρόβλημα επικεντρώνεται στο κοιλιακό τοίχωμα, με τις ενοχλήσεις να «αντανακλούν» στη συνέχεια πιο χαμηλά και να φτάνουν μέχρι ένα σημείο πάνω από το γόνατο.

Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, αποφασίστηκε να κάνει άμεσα επέμβαση αποκατάστασης του προβλήματος στους κοιλιακούς, προκειμένου να είναι καθ’ όλα έτοιμος ενόψει της καλοκαιρινής προετοιμασίας που θα ξεκινήσει στις 6 Αυγούστου.

Η επέμβαση, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (16/07), πήγε πάρα πολύ καλά και η εκτίμηση των γιατρών που ανέλαβαν τον Μακεδόνα αμυντικό, είναι πως σε περίπου 20 μέρες θα είναι απόλυτα έτοιμος, για να «μπει» στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού και να συμμετάσχει κανονικά στο καλοκαιρινό «χτίσιμο» της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.