Στην καλύτερη του βραδιά βρέθηκε ο Ολυμπιακός στην πρώτη αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, όπως δήλωσε στην ιστοσελίδα της UEFA ο Τσόρι Ντομίνγκες. Ο Αργεντινός μέσος, ο οποίος πέτυχε το πρώτο γκολ των «ερυθρόλευκων» το βράδυ της Τρίτης τόνισε πως με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του έκανε ένα άλμα προς τα εμπρός.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος με το έργο της ομάδας μου και τη νίκη που κάναμε. Πιστεύω πως κάναμε ένα μεγάλο βήμα, ένα άλμα προς τα εμπρός. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα, έχουμε να παίξουμε και εκτός, αλλά πρέπει να χαρούμε για το αποτέλεσμα που φέραμε. Είναι μια ιστορική βραδιά για τον σύλλογο και είμαστε ενθουσιασμένοι», ήταν η αρχική τοποθέτηση του 32χρονου μεσοεπιθετικού και στάθηκε στην ανάλυση που είχε κάνει το τεχνικό τιμ για τους «κόκκινους διαβόλους».

«Το προπονητικό τιμ μας προετοίμασε με κάθε λεπτομέρεια και πήγαν όλα όπως ακριβώς τα είχαμε σχεδιάσει. Σίγουρα ήμασταν στην καλύτερη βραδιά μας. Πήγαν όλα τέλεια για εμάς, κάναμε εκπληκτική εμφάνιση και ένα μεγάλο βήμα για να προκριθούμε», πρόσθεσε ο Ντομίνγκες.

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Ξέρουν πολύ καλά τη διοργάνωση και πρέπει να τους σέβεσαι. Ωστόσο, εμφανίσαμε τα δικά μας όπλα στο γήπεδο. Τα δώσαμε όλα και φέραμε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, που είναι πολύ σημαντικό για εμάς», σχολίασε επίσης, ενώ αναφερόμενος στα ανεπιτυχή αποτελέσματα που είχε ο Ολυμπιακός στις δύο επισκέψεις του στο «Old Trafford», χάνοντας με 3-0 το 2003 και με 4-0 την επόμενη χρονιά, δήλωσε:

«Είμαστε εδώ για να αλλάξουμε την ιστορία. Έχουμε πίστη στις ικανότητες μας ότι μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό, να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια, ένα ακόμη εξαιρετικό παιχνίδι, όπως αυτό της Τρίτης για να σφραγίσουμε την πρόκριση».

Πηγή: sport-fm.gr