Το μέλλον του Κώστα Σλούκα στη Φενέρμπαχτσε είναι αμφίβολο, μετά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος, αλλά και την αποχώρηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο 30χρονος γκαρντ έχει ακόμα συμβόλαιο με την τουρκική ομάδα, ωστόσο η επιστροφή του στον Ολυμπιακό συγκέντρωνε μεγάλες πιθανότητες – αν και υπάρχει σταστιμότητα.

Τώρα, ακόμα ένα δημοσίευμα από την Ισπανία έρχεται να βάλει… φωτιά στις κινήσεις του Κώστα Σλούκα, αφού η «Marca» αναφέρει πως η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε κρούση στον παίκτη – ενώ παλαιότερα το είχε διαψεύσει.

Στο άρθρο επισημαίνεται πως η «Βασίλισσα» ανησυχεί για το εάν ο Φακούντο Καμπάτσο θα παραμείνει στην ομάδα ή θα προτιμήσει το ΝΒΑ και γι’ αυτό το λόγο έκανε επαφή με τον Κώστα Σλούκα, ώστε να δει τις προθέσεις του.

«Στη Ρεάλ δεν έχουν απόδειξη ότι πρόκειται να το κάνει (να φύγει δηλαδή ο Καμπάτσο για το ΝΒΑ), αλλά προτιμούν να έχουν ένα back up πλάνο, αν αυτό συμβεί», αναφέρεται.

Τέλος, σημειώνεται πως ο Ολυμπιακός έχει κάνει την κίνησή του για τον Σλούκα, προσφέροντάς του τριετές συμβόλαιο, αλλά «η Ρεάλ έχει δείξει το έντονο ενδιαφέρον της στους εκπροσώπους του, και έχουν κάνει τον Έλληνα γκαρντ να το σκέφτεται και να μην έχει υπογράψει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό».

Πηγή: gazzetta.gr